Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu yine kendi gibi oyuncu olan Sinem Kobal ile yaşadığı birlikteliği, geçtiğimiz aylarda evlilik ile taçlandırmıştı. Kenan İmirzalıoğlu'dan önce Barcelona'da top koşturan ünlü futbolcu Arda Turan ile bir süre birliktelik yaşayan ve hatta nişanlanan Sinem Kobal'ın, Arda Turan ile olan geçmişini sildirmek için harekete geçen Kenan İmirzalıoğlu, avukatına talimat verdi.

Serkan Aslan'dan Ünlülerle Yeni Proje! Yakında... Serkan Aslan'dan Ünlülerle Yeni Proje! Yakında...

Kenan İmirzalıoğlu avukatına verdiği talimatla, eşi Sinem Kobal ve Arda Turan'ın nişanlı olduğu ve birliktelik yaşadığı döneme ait olan haber ve fotoğrafları internet ortamında sildirmek istiyor.

Sinem Kobal'ın en yakın arkadaşlarından biri olan Yasemin Özilhan davetinde Arda Turan'ın sevgilisi Aslıhan Doğan'la pişti olmak piştinin eşiğinden dönmesiyle ilgili basında çıkan haberlerden rahatsız olan Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal'ın geçmişine sünger çekmek için devreye girdi.

Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal ve Arda Turan'ın birlikte olduğu ve nişanlı olduğu dönemde basında çıkan fotoğraf ve haberleri sildirmenin bedeli olarak yaklaşık 30 bin TL civarında para ödeyecek.

Ayrıca Ekşi Sözlük ve Twitter gibi sosyal medya platformlarından da ikili hakkında yapılan yorumların silinmesini isteyen İmirzalıoğlu eşini rencide edecek yorumların devam etmesi durumunda da yargıya başvuracak.

Geçmiş yıllarda bir tv programının canlı yayınında Arda Turan, Kenan İmirzalıoğlu'na 'Ağabey' derken ünlü aktör ise "Arda biz de senin oyunculuğuna bayılıyoruz. Gözbebeğimizsin" diyordu.