İrem Derici geçtiğimiz aylarda hastanelik olmuş ve günlerce yoğun bakımda kalmıştı. Zayıflamak için neredeyse hiçbir şey yemeden yaşayan İrem Derici'nin bağışıklık sistemi çökmüş ve enfeksiyon kapmıştı.

Hastaneye kaldırılan İrem Derici günlerce yoğun bakımda kalmış hayati tehlike yaşamıştı. Sonrasında bir süre hastanede tedavi gören İrem Derici'nin Bağışık sistemi güçlendirilmiş ve taburcu edilmişti.

Hastaneden çıktıktan sonra kilo almaya başladığı gözlenen İrem Derici'nin sağlık durumu şuan gayet iyi durumda.

Sağlığına kavuşan ünlü şarkıcı İrem Derici, sosyal medya platformu olan Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; "Pazar pazar çocuk istiyorum diye uyandım. 30 sonrası sendromu mudur acaba?" yazarak, çocuk istediğini belirtti.

İrem Derici'nin bu paylaşımının ardından eski eşi Rıza Esendemir kendi twitter hesabından yazdığı tweet ile cevap verdi. Eşi Rıza Esendemir'in cevabı sosyal medyada olay oldu.

İrem Derici'nin 'çocuk istiyorum' mesajına kendi Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile cevap veren Rıza Esendemir, Twitter hesabından; "Biri Demir biri Ayşe hem de iki tane olacaktı. Bu tweet yarın kendini imha edecek" mesajını paylaştı.

İrem Derici, eski Rıza Esendemir'in bu karşılığına nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu.