Zayıflamak isterken sağlığından olan İrem Derici'den güzel haber geldi. Uzun süredir yaptığı sağlıksız diyetten sonra defalarca hastanelik olan İrem Derici, bağışıklık sisteminin zayıflaması sebebiyle yakalandığı enfeksiyon rahatsızlığı sebebiyle geçen hafta tekrardan hastaneye kaldırılmıştı.

Bir süre hastanede tedavi altına alınan ünlü şarkıcı İrem Derici'nin durumunun kötüye gitmesi üzerine, doktoru tarafından verilen talimat ile yoğun bakıma alınmıştı.

Salı gününden beri yoğun bakımda olan İrem Derici'den hayranları güzel bir haber duymayı bekliyordu. Ünlü şarkıcı İrem Derici'den beklenen güzel haber bugün geldi.

İrem Derici'nin eski sevgili Lider Şahin, İrem Derici'nin durumunun iyiye gittiğini belirtti.

Selami Şahin'in oğlu olan Lider Şahin, babasının sahnesi öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İrem Derici'nin yoğun bakıma alındığını yurt dışında tatildeyken öğrenen Lider Şahin, haberi alır almaz Türkiye'ye döndü.

Lider Şahin yaptığı açıklama da; "Barselona'daydım duyar duymaz ilk uçakla döndüm. Şu an yoğun bakımda kendisi. Durumu iyiye gidiyor. Yemek yemeye başladı. Ailesi yanında sürekli irtibat halindeyim bilgi alıyorum. İnsanları anlamıyorum. İrem'le dört duvar ararsında ne yaşadık kimse bilmiyor. Ben onunla bir yıl acısıyla tatlısıyla her şeyi paylaştım. Nankör insan değilim, hemen kalktım geldim. Hep yanındaydım, yine yanında olacağım. Ben tatildeymişim, İrem komada yatıyormuş algısı yaratmaya çalışıyorlar. İrem, her şeyden önce benim arkadaşım, biz sevgili olmasak bile biz hep arkadaş kalacağız. İrem de korkuyor ve artık her şeyin farkında. Bugün İrem yemek yedi. Biraz evvel annesi ile konuştum çok mutlu oldum. İrem güçlü kadındır, bugünleri de atlatıcaktır." Dedi.