Zayıflamak için uğraşan İrem Derici, amacına ulaşmış olsa da sağlığını kaybederek hastanelik olmuştu. Hastanede doktorların ilk muayenesinin ardından gıda zehirlenmesi olduğu ve bir süre tedavi altına alınacağı açıklanmıştı. Bu açıklamadan birkaç gün sonra ise durumu kötüye gitmiş ve yoğun bakıma alınmıştı.

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, konuyla ilgili öyle bir iddiayı ortaya attı ki, pes artık dedirtti.

İREM DERİCİ GÜNDE SADECE 1 -2 BİRA İLE BESLENİYOR

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'nun iddiasına göre İrem Derici, zayıflamak için neredeyse hiç bir şey yemiyor ve günde sadece 1 – 2 bira ile besleniyormuş.

HÜRRİYET YAZARI CENGİZ SEMERCİOĞLU, BUGÜNKÜ YAZISINDA İREM DERİCİYİ YAZDI

Bugünkü yazısında İrem Derici'nin nasıl zayıfladığını ele alan Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu Ünlü şarkıcının günde bir-iki şişe bira içerek ayakta durduğunu belirterek, yazısında şu ifadeleri kullandı: "Son dönemde yediği içtiği hiçbir şey yoktu, sadece günde bir-iki şişe bira içiyordu… Başka yediği bir şey yoktu. Sonunda vücut iflas etti. Umarım arpa suyuyla hayatın geçmeyeceğini öğrenmiştir İrem."

HAYRANLARI İREM DERİCİ'YE İSYAN ETTİ

İrem Derici'nin zayıflayarak hastalanmasına, hayranlarından da tepki geldi. İrem Derici'nin yoğun bakıma alındığını duyan hayranları sosyal medya üzerinden İrem Derici'ye isyan etti.

O KADAR ZAYIFLAYACAK NE VARDI?

Twitter'da en çok konuşulan konular arasına giren İrem Derici'ye hayranları, "O kadar zayıflayacak ne vardı?" diye isyan etti.