Hindistan'ın Gizemli Tapınağı, Arkeologları Şaşırtan Keşif Hindistan'ın Gizemli Tapınağı, Arkeologları Şaşırtan Keşif

Günlerdir devam eden İrma kasırgası hem insanları, hem de hayvanları çok zor durumda bırakıyor.

Bölge de bir çok hayvan İrma Kasırgası sebebiyle hayatını kaybetti.

İrma Kasırgası'nın mağdur ettiği hayvanların görüntüleri sosyal medyaya düştü. Bir çok sosyal medya kullanıcısı birbirinden ilginç görüntüleri kendi hesaplarından paylaşarak, İrma kasırgasının mağdur ettiği hayvanları belgelemiş oldu.

YARDIM EDİN DİYE YALVARAN PAPAĞANLAR

Bir sosyal medya kullanıcısı Miami'de bir otelin penceresine gelen 2 adet papağının fotoğrafını çekip kendi hesabından paylaştı. Fotoğraflar papağanlar camdan içeriye doğru adeta 'kurtarın bizi' anlamında bakıyorlar…

ÇAMAŞIRHANEYE SIĞINAN FLAMİNGOLAR

Bir başka sosyal medya kullanıcısı da kendi hesabından çamaşırhaneye sığınmış 2 adet flamingonun fotoğraflarını paylaştı. Fotoğrafta oldukça korkmuş görünen iki adet flamingo hayvanı çamaşırhanenin bir köşesine saklanmış halde görülüyor.

ARABANIN İÇİNE GİREN BAYKUŞ

Bir arabanın aralık olan camında içeriye giren baykuş'un fotoğrafının paylaşan bir başka sosyal medya kullanıcısı da, hayvanların İrma kasırgasından kurtulabilmek için her yolu denediğinin bir kanıtı niteliğinde…

İRMA KASIRGASININ AMERAKİ BİRLEŞİK DEVLETLERİNE MALİYETİ NE KADAR?

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletini vuran İrma Kasırgası'nın Amerika Birleşik Devletlerine 100 milyar dolara mal oldu.

Myers, kasırgaların, konut, otomobil ve diğer kişisel mallara zarar verdiğinin altını çizerek, ülkede benzin ve kalorifer yakıtı fiyatlarının da arttığını hatırlattı.

Irma kasırgasının Florida eyaletinin kuzeyine yöneldiği bilgisini paylaşan Myers, Irma'nın gelecek günlerde Georgia eyaletine ilerleyeceğini ancak etkisinin perşembe gününe kadar hissedileceğini sözlerine ekledi.