Bir süredir işsiz olan ve iş bulabilmek için çeşitli ilanlara başvuruda bulunan bir hemşire, kendisine yapılan teklif karşısında adeta şok oldu.

Ankara'da yaşayan ve bir süredir işsiz olan bir hemşire, iş bulmak için internet üzerinde iş ve işçi bulma siteleri üzerinden yayınlanan işlere iş başvurusunda bulunuyordu. İnternette bir iş ilanı gördü ve bu iş ilanına başvurmak için yazılan olan numaraya telefon açtı. Ancak telefona cevap veren kimse olmadı. Yarım saat sonra iş arayan hemşireye başka bir numaradan mesaj geldi.

Mesajda; 'İş için aradınız galiba buyrun sizi biraz tanısam yas meslek' yazıyordu. Mesaja anlam veremeyen hemşire cevap olarak; 'Merhaba evet iş için aradım' yazdı. Hemşirenin bu mesajına karşılık olarak 34 yaşında olduğunu ve mühendis olduğunu belirten bir mesaj geldi. Mesajda, liseden beri çalıştığı, sosyal ortamlardan oldukça uzak olduğunu belirtiyordu. Hiçbir zaman kız peşinde koşmak istemediğini ve sevmediğini de belirten sapık, inançlı bir ailede yetiştiğinin de altını çiziyordu. İçkisinin ve sigarasının olmadığını belirten sapık, 3 yıl önce 22 yaşında bir kadın ile çalıştığını, kadının durumunun iyi olmadığını, kadınla haftada 2 kez görüşmesi karşılığında 2000 tl maaş verdiğini belirtiyordu.

Sapık adam, aynı teklifi hemşireye de yapmaktan geri kalmadı. Hemşireye haftada 2 kez görüşmeleri karşılığında 2500 TL maaş vereceğini belirtti.

Aldığı teklif karşısında şoke olan G.K., bu iğrenç teklifi sosyal medya hesabından paylaştı.