Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri her tarafta rahatça satılabilen uyuşturucu madde… Gençlerimizi bulması çok kolay olan uyuşturucu maddeleri kullanarak kendilerini zehirliyorlar.

Devletin de bu konuda yeterince önlem almaması uyuşturucu tacirlerinin işini kolaylaştırıyor. Yapılan araştırmalarda Türkiye'de uyuşturucu kullanma yaşının 13'lere kadar düştüğü belirtilirken, özellikle İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanında uyuşturucu maddenin etkisiyle yol kenarlarında sızıp kalmış gençlerle karşı karşıya kalıyoruz.

Bu uyuşturucu tacirlerinden biri de Adana'da yakalandı. Adana Merkez'in Yüreğir ilçesinde şüpheli hareketleri sebebiyle polis tarafından durdurulan bir kadının üzerinde arama yapan polis ekipleri, kadının saçının arasından çıkan uyuşturucuları görünce şoke oldu.

Ulubatlıhasan Mahallesi'nde devriye görev yapan Yunus ekipleri, otobüs durağında şüpheli hareketlerde bulunan kadının kimlik kontrolünü yaptı.

Şüpheli S.S'nin üzerinde arama gerçekleştirilen polis ekipleri, kadının saçına gizlenmiş birer gram ağırlığında olduğu tahmin edilen 33 paket eroin buldu. Ekipler şüpheliyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan uyuşturucu taciri S.S.'nin karakoldaki ilk ifadesi alındıktan sonra savcılığa sevk edildiği gelen bilgiler arasında.