Ahmet Hakan'ın ana haber sunuculuğu kısa sürdü. Yeni yayın döneminde Kanal D Ana Haber koltuğuna geçen Ahmet Hakan, koltuğu Buket Aydın'a bırakmaya hazırlanıyor. Doğan Medya'nın Demirören Grubu'na satılmasının ardından gerçekleşen ilk değişiklik dikkat çekerken NTV'den ayrılacak olan Buket Aydın'ın Mayıs ayında Kanal D'de izleyiciyle buluşacağı öğrenildi.

Doğan Medya'nın satışının ardından önceki köşe yazılarında Yıldırım Demirören'i ağır ifadelerle eleştirilen Ahmet Hakan'ın Kanal D Ana Haber'i bırakması dikkat çekerken, Hakan'ın yine Demirören Grubu'na devredilen CNN Türk'teki "Tarafsız Bölge" programına devam edip etmeyeceğine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

MAYIS'TA BUKET AYDIN'LA

NTV'de izlemeye alışkın olduğumuz Buket Aydın, Mayıs ayında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. NTV'den ayrıldığı iddialarını sosyal medya hesabından doğrulayan Aydın,"Çok fazla telefon geliyor, mesaj geliyor.️ Hepsine buradan toplu yanıt. Kanal D ile anlaştığım doğrudur. Mayıs başı itibariyle çalışmalarımıza başlayıp bir an önce ekranda buluşacağız. Ailem olan NTV'ye bana bu güne kadar sundukları katkılar için çok teşekkür ederim. Kanal D Ana haber koltuğunu bana layık görenleri mahcup etmemek dileğiyle. Dualarınızı bekliyorum" dedi.