Nurgül Yeşilçay'ın Zayıflama Sırları Nurgül Yeşilçay'ın Zayıflama Sırları

Canlı yayına selfie çekerek başlayan Kuşum Aydın ve konukları ilginç anlara imza attı. Canlı yayında çekilen selfienin ardından Kuşum Aydın 'Sosyal medyasız yapamıyoruz. Hayatımızı sosyal medyada sergiliyoruz. Ve buna alıştık. ' yorumunda bulunurken Özlem Yıldız ise 'Aramızdaki camı kaldırıp beni tanımalarını istiyorum. İzin verdiğim kadar.' açıklamasını yaptı.

Kuşum Aydın astrolog Anılcan'ın bir gün kendisini arayarak televizyonda program yapması için teklif alacağını söylediğini kısa bir süre sonra hiç beklenmedik bir yerden teklif aldığını anlattı. Sonrasında da genel olarak burçlar hakkında Anılcan'ın yorum yapmasını istedi.

Ünlü astrolog Anılcan programda haritaların yükseldiği ve alçaldığı zamanlar olduğunu bu nedenle haritaları dikkatli bir şekilde incelemek gerektiğini vurguladı. Özellikle Başak burçlarının sosyal medya paylaşımları konusunda dikkatli olmasını öneren Anılcan, ters bir açının söz konusu olduğu üzerinde durdu.

Yaz ayını Hindistan'da yoga hocası olmak için harcadığını paylaşan Anılcan, Yoga'nın doğduğu yere gittiğini ve bir buçuk aya yakın kaldığını dile getirdi. Hayvan ve hayvandan çıkan her şeyin yasak olduğunu, vegan beslendiklerini işaret eden Anılcan, çibata ekmeği, pirinç, sebze ile meyve tükettiklerini kaydetti.

ANILCAN: MUSALLAT OLAN BİR HAYRANIMLA JANDARMALIK OLDUM!

Zekeriyaköy'de bir Yoga okulu açmayı düşündüğünü de açıklayan Anılcan hayatına dairde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Anılcan 'Musallat olan hayranlarım söz konusu. Bir tanesiyle iş jandarmalığa döküldü olay. Ben yokken evin kapısına geliyormuş. Kız arkadaşımla aramı bozuyordu. Değişik kamera kayıtlarından yakaladık. Var görüntüler. Bu bir hastalık destek alınması gereken bir olay. Kişi diyor ki genel olarak bir selam söylüyorsak televizyondan kendisine selam söyledik sanıyor. O kadar çok emin anlatıyorlar ki olayı. '

KARATAŞ: EŞİME ÇOK FAZLA KADIN SOSYAL MEDYADAN YAZIYOR

Evleneli daha bir ay olan Nil Karataş programda Eros şarkısını seslendirdi. Nil Karataş şarkısının arkasından eşine sosyal medya üzerinden çok fazla kadının yazdığını, bu nedenle eşiyle ilgili çok fazla detay vermek istemediğini kaydetti.

Karataş 'Bir evlendim. Bir baktım magazin programlarındayım. Şok oldum. Olay oldu. Orada gören iş adamı eşi, bir ayda evlilik kararı aldılar diye bir baktım yüze yakın DM… Mesajlar…' yorumuna bulundu.

ÖZLEM YILDIZ: BİR DAHA ASLA EVLENMEM DEMİYORUM

Özlem Yıldız ' Evlilik istiyorum diye bir şey söz konusu değil. Bir daha asla evlenmem demiyorum. Ama şart değil. Bu yaşa kadar çocuk doğurmamış olsaydım panikle evlenebilirdim. 10 yaşında bir evlat sahibiyim ama bundan sonra bir evlat sahibi daha olursam mutlu olurum.' açıklamasına imza attı.

Kuşum Aydın Kanal T ekranlarındaki programına sosyal medyada 156 bin takipçisi olan Beste Köse'yi de ağırladı. Canlı yayında Beste Köse'yi takip etmeye başlayan Kuşum Aydın, Beste'nin kendisini takip etmediğini öğrenince telefonunu yayına getirtti. Bu sırada orkestrasındaki davulcusunun yakışıklığının da altını çizen Kuşum Aydın, Davulcusu Zeynel'den de öpücük istedi izleyicileri için.

KUŞUM AYDIN CANLI YAYINDA KÜFÜR MÜ ETTİ?

Kuşum Aydın henüz program başındayken yaşanan bir olayın kimileri tarafından yanlış anlaşıldığını reklam dönüşünde sinirli bir şekilde paylaştı.

18 yıldır televizyon programları yaptığını kaydeden Kuşum Aydın canlı yayında küfür etmeyecek kadar bu işi bildiğini ifade ederken " Orkestramın yapmış olduğu efekt sonrasında açık bir şekilde küfür ettiğimi düşünmüşler. Böyle kötü niyetli kişiler beni izlemesinler. İngilizce bir terim kullanmıştım. Onu küfür zannetmişler. Bu kişiler televizyonu kapatsın" yorumuna imza attı.