Hiçbir yan etkisi bulunmayan, ağrısız ve acısız olan uygulama sayesinde, özellikle iple yüz germe yöntemine en büyük alternatifin geliştirildiğini belirten uzmanlar, tıbbın pek çok alanında ve özellikle de kanser tedavilerinde sıkça tercih edilen Yüksek Yoğunluklu Fokuslu Ultrason yabancı ismiyle High Intensity Focused Ultrasound'ın en önemli ameliyatsız yüz germe yöntemlerinden biri haline geldiğinin altını çiziyor.

Felaket Öncesi Tahmin ve Hazırlık Felaket Öncesi Tahmin ve Hazırlık

Daha önceleri kullanılan iple yüz germe operasyonlarının riskli ve ağrılı yanlarını ortadan kaldıran, ağrısız, acısız bir yöntem olan Yüksek Yoğunluklu Fokuslu Ultrason sayesinde kısa sürede etkili sonuçlar alındığını dile getirmekte fayda var.

Cildin altında bulunan dokulara ultrason dalgalarıyla uyarı gönderen, cildin kendi kendini yenilemesini ve sıkılaşmasını sağlayan bu yöntem sayesinde, yüz kontürlerinin belirginleştiğini ve ovalleştiğini paylaşan uzmanlar, son dönemde bu uygulamanın popüler hale geldiğinin altını çiziyor.

Bir yıl içinde sadece bir kez gerçekleştirilen Yüksek Yoğunluklu Fokuslu Ultrason işlemiyle cildinizde gözle görülecek bir sıkılaşmaya sahip olacağınızı belirten uzmanlar, farklı başlıklar kullanarak cilt altındaki hedef alınan tabalarda istenilen işlemin gerçekleşeceğini savunuyor.

Cildin altında Yüksek Yoğunluklu Fokuslu Ultrason işlemi sırasında ısı ve kollajen dokusunda sıkılaşma meydana geldiğini dile getiren uzmanlar, yaklaşık 45 dakika süren işlemin ardından esas sonuçların 1 ay içinde görülmeye başladığını vurguluyor. Bir yıl boyunca kalıcılığı olan Yüksek Yoğunluklu Fokuslu Ultrason işleminin herhangi bir yan etkisi bulunmadığını kaydeden uzmanlar, bu işlemle yanaklardaki sarkmaların giderildiğini, elmacıkların belirginleştirildiğini, gıdı sarkmasının yok edildiğini vurguluyor.