Kemal Kılıçdaroğlu 'nun hastaneye kaldırıldığı haberi sonrası siyaset dünyasında kısa süreli panik olurken çok geçmeden Kemal Kılıçdaroğlu 'nun neden hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Kemal Kılıçdaroğlu Neden Ameliyat Oldu?

Sabah saatlerinde idrar yolu problemlerinden dolayı hastaneye kaldırılan Kemal Kılıçdaroğlu ameliyat oldu.

Aşırı ağrıları nedeni ile hastaneye gelen Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanını kontrol eden doktorlar Kemal Kılıçdaroğlu 'nun kısa sürede ameliyat olması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu hemen ameliyata alındı ve idrar yollarındaki problemler ortadan kaldırıldı.

Daha sonra özel odaya çıkarılan Kılıçdaroğlu akşamüstüne kadar hastanede dinlendi. Doktorların kontrolünden sonra Kemal Kılıçdaroğlu akşam saatlerinde hastaneden taburcu oldu.

Resmi Açıklama Bülent Tezcan'dan Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'nun sabah saatlerinde ameliyat olması ve sağlık durumu ile ilgili resmi açıklama partinin basın sözcüsü Bülent Tezcan'dan geldi.

Bülent Tezcan yaptığı açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu 'nun sabah saatlerinde idrar yolu ağrıları nedeni ile hastaneye kaldırıldığını, doktorların kontrolünden sonra genel başkanın hemen ameliyata alınarak idrar yolu probleminin ortadan kaldırıldığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi basın sözcüsü Bülent Tezcan açıklamalarında ameliyat sonrasında odasında dinlenen Kemal Kılıçdaroğlu 'nun akşam saatlerinde doktor gözetiminden geçtikten sonra taburcu olarak evine gittiğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu 'na Siyaset Dünyasından Geçmiş Olsun Mesajları

Kemal Kılıçdaroğlu 'nun sabah saatlerinde ameliyata alındığı haberi siyasi partilerde duyulunca siyaset dünyası hastaneden son dakika bilgilerini almaya başladı.

Bu konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım Kemal Kılıçdaroğlu 'nun sağlık durumunu dakika dakika takip etti. Kılıçdaroğlu ameliyattan çıktıktan sonra hem Cumhurbaşkanı hem de Başbakan, Kılıçdaroğlu 'na geçmiş olsun telefonu açtı.