Amerika Birleşik Devletleri'nin Texas eyaletinde yaşayan Duston Holloway isimli bir adama evine olması gerekenden daha erken gitti. Eve gittiğinde gördükleri karşısında adeta şoke olan adam, neye uğradığını şaşırdı.

Eve gittiğinde sevgilisini başka bir adam ile uyurken bulan Duston Holloway, gördükleri karşısında şoke oldu.

Sevgilisini başka bir adam ile aynı yatakta uyurken gören Duston Holloway, o manzarayı ilk gördüğünde ikisine de bağırmak ve saldırmak istediğini itiraf etti. Ancak bu düşüncelerini gerçekleştirmeyen Duston Holloway, bambaşka bir yola başvurdu.

UFO, Görülemeyenlerin Arayışı ve Gerçeklik Sorgusu UFO, Görülemeyenlerin Arayışı ve Gerçeklik Sorgusu

Yatakta yatan sevgilisini ve yanındaki erkeği fotoğrafa çeken Duston Holloway, bu fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Holloway'in sosyal medyada paylaştığı fotoğrafların altına 'iyi adamlar iyi kadınları hak eder' sözü ve kız arkadaşını hayatından çıkarması çok sayıda sosyal medya kullanıcısının desteğiyle karşılandı.

Sosyal medyada on binlerce kez paylaşılan fotoğraflara yorum yapan kullanıcılar, Holloway'in böylesi bir durumda sükûnetini koruyabilmesini övdü.

Emory kentinde yaşayan Holloway, çektiği fotoğrafların ardından kız arkadaşını uyandırmaya çalıştığını ancak kız arkadaşının çok sarhoş olduğu için uyanamadığını söyledi.