CHP'nin kongrelerinde birbirine muhalif olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, düğünde bir araya geldi. CHP'nin Genel Başkanlık kongresinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşısına Genel Başkan adayı olarak çıkan Muharrem İnce'nin oğlu dünya evine girdi. Yalova'da gerçekleşen düğüne Genel Başkanlık seçiminde Muharrem İnce'nin rakibi olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'da katıldı.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin oğlu Salih Arda İnce, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıkların kızı İdil Göknil Işıklar ile dünya evine girdi.

Geçtiğimiz Cuma günü Silivri'de kıyılan nikahın memuru Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar olmuştu. Yani Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kendi kızı olan İdil Göknil Işıklar'ın nikahını kıymış oldu.

Neredeyse tamamı milletvekili ve belediye başkanı olan 20 nikah şahidi, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin oğlu Salih Arda İnce ile Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıkların kızı İdil Göknil Işıklar'ın nikahının şahitliğini yaptı.

Yalova'nın Elmalık Köyü'nde yapılan düğüne, siyaset, sanat ve iş dünyasından yaklaşık 5 bin davetli katıldı.

Düğüne katılanlar arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Meclis Başkan Vekili Akif Hamza Cebi, CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Sezgin Tanrıkulu, CHP Grup Başkan Vekilleri Engin Altay, Özgür Özel, Levent Gök ile CHP Belediye Başkanları ve 5 bini aşkın davetli vardı.