CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu askere gitmek için hazırlık yapıyor. Kemal Kılıçdaroğlu oğlu Kerem için "Kısmetse önce askere gidecek. Daha sonrasında ise düğünü var. Ankara, İstanbul ve İzmir'de askerlik yapmayacak." şeklinde konuştu.

Fransa'nın Ukrayna'ya Asker Gönderme Planları Fransa'nın Ukrayna'ya Asker Gönderme Planları

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gündeme dair soruları cevapsız bırakırken oğlu Kerem'in askerliğinden söz etti. Hayırlısı ile önce oğlu Kerem'in askere gideceğini söyleyen baba Kılıçdaroğlu daha sonrasında ise ona düğün yapacağını belirtti.

Oğlunun hiçbir zaman gönlünün bedelli askerlikten yana olmadığını söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, "Oğlum Kerem önce askere gidecek sonra da ona anlı şanlı bir düğün yapacağım. Ancak askere gideceği yerler Ankara, İstanbul ve İzmir asla olmayacak. Bedelli askerlik yapmasını da zaten ne o ne de ben istedim." ifadelerini kullandı.

Kerem Kılıçdaroğlu

Kemal Kılıçdaroğlu, "Kerem için önce askerlik sonra düğün. Oğlum bedelli askerlik yapabilirdi ama yapmadı. Diğer üniversite mezunları gibi kısa dönem askerliğini yapacak. Birliği belli oldu. Ancak daha söylemeyeceğim. Bu yerler arasında Ankara, İstanbul ve İzmir bulunmuyor." dedi.