CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Son KHK'da tepki çeken sivillere yargı muafiyeti tartışmasına değinen CHP lderi 'Bundan sonraki olayları da kapsamaktadır. Burhan Kuzu da bu lafı dedi. Kendi partisinden eleştiri gelince düzeltti. Siyasi görüş olarak, hükümete yakın ceza hukukçuları da bunu söylüyor, yanlıştır diyor' ifadeler kullandı.

2019SEÇİMLERİ İÇİN ÇARPICI İFADELER

CHP lideri, ayrıca Man Adası ve 2019 seçimleri için de çarpıcı ifadeler kullandı. Kılıçdaroğlu, spikerin erken seçimle ilgili bir sorusu üzerine Türkiye'de demokrasi olmadığını söyledi.

ABD'NİN AÇIKLAMALARI KAFA KARIŞTIRDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Haber Türk'te katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. ABD ile yaşanan krize değinen Kılıçdaroğlu, Krizin aşılması güzel bir olay.

Biz bütün ülkelerle aramızın iyi olmasını isteriz. Türkiye hem kendi ülkesinde hem dışarıda barışı, demokrasiyi savunun bir ülke olmalı. Türk büyükelçiliği biz hiç kimseye güven vermedik diyor.

NEDEN ORTAK AÇIKLAMA YAPILMADI

Neden iki taraf aynı metin üzerinden ortak açıklama yapmıyor? Şimdi kime inanacağız? Elbette kendi büyükelçiliğimize inanacağız ama iki devletin yayınladığı açıklama birbiriyle çelişiyor' şeklinde konuştu.

KURUMLAR SAĞLIKLI ÇALIŞMIYOR

Farklı açıklamaların kafa karıştırdığını ifade eden Kılıçdaroğlu, 'Bu devletin kurumlarının sağlıklı çalışmadığını gösteriyor. Bu kadar kişi boşu boşuna mı hapiste kaldı?

MASUM İNSANLARIN HESABINI KİM VERECEK

Bunun hesabını vermeniz lazım. Masum insanları suçladılar, yeni geldi bizler de suçladık. Sonra FETÖ'cü olmadığı ortaya çıktı. Bu kişinin aile hayatını, onurunu bozduk. Birilerinin bunun hesabını vermesi lazım. Neden bu kadar geç kalındı? dedi.