Başrollerini Shay Mitchell, ve Kirby Johnson'ın üstlendiği korku filminin kadrosunda Stana Katic, Grey Damon ve Nick Thune da yer alıyor. Amerikan yapımı olan korku filminin yönetmenliğini ise Diederik Van Rooijen üstlenmiş. Senaryosunda Brian Sieve'in imzasının bulunduğu korku filminin yapımcılığını ise Todd Garner ve Sean Robins ikilisi üstleniyor.the-possession-of-hannah-grace-df-04658

Yönetmen: Diederik Van Rooijen

Oyuncular: Shay Mitchell, Stana Katic, Grey Damon

Tür: Korku

Ülke: ABD

Orjinal ismi: The Possession of Hannah Grace

Dağıtımcı: Warner Bross Türkiye

maxresdefault (1)

Filmin konusu:

Genç bir kadın olan Megan Reed, eski bir polistir. Çok sevdiği mesleğini ardında bırakmış olmasının sebebi geçmişte mücadele etmek zorunda kaldığı ağır madde bağımlılığıdır. Rehabilitasyona giren ve aylarca sarfedilen emeğin ardından kendini toparlamayı başaran Megan, artık bağımlılığından kurtulduğu hastanenin geceyarısı vardiyasında bekçi olarak çalışmaktadır.

MV5BOTAyODUwNzU2MF5BMl5BanBnXkFtZTgwMDcxNzU4NjM@._V1_SY1000_CR0,0,1498,1000_AL_

KORKU VE DEHŞET GECESİ

Megan işe başladıktan bir süre sonra hastane morguna vahşice öldürülmüş bir kadın cesedi getirilir. Bu ceset ise şeytan çıkarma ayininde hayatını kaybeden Hannah Grace'e aittir. Cesedin gelişiyle birlikte garip ve ürpertici deneyimler yaşamaya başlayan Megan, parçalanmış olan bedenin acımasız bir şeytani güç tarafından ele geçirilmiş olabileceğinden şüphelenmeye başlar. Kilit altındaki binada tek başına olan genç kadın, hayatta kalabilmek için tüm gücünü kullanmak zorundadır.