İstanbul Küçükçekmece'de yaşayan 17 yaşındaki Ahmet Yusuf Öz, evine giren hırsızlar tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Epilepsi hastası gencin cenaze töreninde istenmeyen anlar yaşandı. Genç yaşta hayata veda eden Yusuf Öz'ün cenazesinde öz baba Sezer Öz ile üvey baba Yılmaz Koç birbirine girdi.

17 yaşında trajik şekilde hayata veda eden Yusuf Öz için düzenlenen cenaze töreninde helallik almak için mahalleye gelindi. Bu sırada oğlunun tabutu başında ağlayan baba Sezer Öz, üvey baba Yılmaz Koç ile tartıştı. Nedeni bilinmeyen tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken iki aile birbirine girdi. Büyüyen kavgada sandalyeler havada uçuşurken acılı anne Hatica Akkaya ise fenalık geçirdi.

ANNE: KATİL TANIDIK OLABİLİR

Hırsızlık olayında oğlunu kaybeden acılı anne kameralara olanları anlattı. Gözyaşları içinde olanları kameralara anlatan acılı anne Asuman Koç, 'Ben onu nasıl alıp gömeceğim' ifadelerini kullandı. Oğlunun evde ölüsünü bulduklarını anlatan acılı anne, 'Annem geliyor eve ölüsünü buluyor kanlar, seller içinde. Yüzüstü yatıyor. Arkadan bıçaklanmış. Evde bizim olmadığımızı bilen tanıdık biriydi. Tanımadığına kapıyı açmazdı. Ne kapı zorlanmış. Çelik kapıda bir çizgi yok' diye konuştu.

Ölen gencin cesedini evde bulan anneanne Hatice Akkaya ise 'O gün köye gidecektik. Gelecekti ancak daha sonra gelmek istemedi. Ben gittim o kaldı. Ben geldim kapıyı çaldım. Açmayınca yedek anahtarla içeri girdim. Kanlar içerisinde ölüsünü bulduk' ifadelerini kullandı.