İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Giresun'da partisi tarafından Atatürk Meydanı'nda düzenlenen mitinge gelenlere seslendi.

aksener-orta-dha

ISLIK DİLİYLE GİRESUN'A HOŞGELDİNİZ

Miting alanına geldiği sırada bir partili Akşener'e Giresun'a özgü ıslık dili olarak da bilinen Kuş dili ile 'Fındığın başkenti Giresun'a hoş geldiniz' diye seslendi. Akşener'in miting alanındaki binaya ise üzerinde 'Kurtar bizi Demir Leydi' yazılı bir pankart asıldığı gözlendi.

FINDIĞA İYİ GELECEK

Giresun'daki konuşmasına bölge ekonomisinin en önemli tarım ürünü olan fındıkla başlayan İYİ Parti lideri Meral Akşener, partilerin fındığa iyi geleceğini söyledi. Fındığın İtalyanlara peşkeş çekildiğini öne süren Akşener, fındık ürününde teşvik modelini getirerek fiyatları artıracaklarını ifade etti.

İMAMDAN BOL BİR ŞEY YOK

Hükümete yönelik eleştirilerde bulunan Akşener, ülkende birinci sorununun genç işsizliği olduğunu belirterek şunları söyledi: ' İl il geziyoruz. 15'nci durağımız; Giresun. Gördüğümüz birinci sorun genç işsizlik. 4 yıllık üniversite mezunu olup iş bulamayan gençlerden bahsediyoruz. Sorular çalındı. Çocuklar işsiz.

FETÖ SORULARI ÇALDI AMA İŞE KİMLER GİRDİ

Sorular çalındı anladık. FETÖ'cüler çaldı ama kimler girdi? Ben Meclis başkan vekilliği ünvanımla haksızlığa uğramış bir gencin sorununu çözemedim. Ya FETÖ imamlarına, ya da ARP imamlarına takıldık. İmamdan bol bir şey yok.

ÇOK KUL HAKKI YEDİNİZ

Bu kadar gencin işsiz olduğu bir Türkiye'de ilan ediyorum; Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız. Tek adam rejimini kuramayacaksınız. O kadar kul hakkı aldınız ki yapamayacaksınız.

OHAL İLE KORKUTUYORLAR

Elinizde tek şey var o da OHAL üzerinden insanları korkutmak. Ama korkmuyorlar, işte buradalar. Ne yapacaksınız Şimdi? Kanun Hükmünde Kararname üstüne kararname çıkartıyorsunuz. Ayıptır be ayıptır.

15 Temmuz'da millet indi sokağa 249 şehidimiz var. Allah mekanları cennet etsin. Millet görevini yaptı ama bunlar görevini yaptı mı? Devleti millet sokaktan topladı.