ABD tarihinin en büyük silahlı terör saldırısıyı ile karşı karşıya kaldı. ABD''nin Las Vegas kentinde Stephen Paddock isimli terörist(64) festival alanına silahlı saldırı düzenledi. O teröristle ilgili ilginç ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

TERÖRİST MİLYARDERMİŞ !

Saldırıyı gerçekleştirdikten sonra intihar eden teröristin kardeşi Erick Paddock emekli muhasebeci olan kardeşinin 1980'li yılların sonunda Locckhess Martin isimli emlak şirketinde iç denetçi olarak çalıştığını söyledi.

Mesguite, Teksas ve Kaliforniya'daki binalara yatırım yapan Stephen Paddock'un bu sayede milyonlarca dolar para kazandığını belirten Erick Paddock, kardeşinin multimilyarder olduğunu sözlerine ekledi.

Saldırganın geçmişi hakkında açıklama yapan yetkililer, Paddock'un avcılık,balıkçılık ve pilotluk lisanlarına sahip olduğu ve daha önce

harhangi bir suça karışmadığını açıkladı.

Amerika Birleşik Devletlerini kana bulayan saldrıganın kardeşi, haberlerin aileyi şok ettiğini kardeşinin dini ve siyasi bir bağlantısının olmadığını ve saldırıda hayatını kaybedenlere çok üzüldüğünü söyledi.