Türkiye Büyük Millet Meclisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın konuşması ile yeni yasama yılına başladı.Meclis açılışının ardından Mecliste Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli,Genel Kurmay Başkanı Hulisi Akar ve Meclis Başkanı İsmail Kahraman ile bir araya geldi.Mecliste gerçekleştirelen görüşmeye Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılmadı.

KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMEYE KATILMADI !

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılan görüşmeye CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu katılmadı.Kılıçdaroğlu'nun görüşmeye katılmamasının nedenini Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman açıkladı.Kahraman konuyla ilgili yaptığı açıklamada 'Onun herhalde randevusu vardı, ben herkesi davet ettim. Akşam yemeğinde inşaalah yemekte beraber olacağız' dedi.Kahraman Meclisteki görüşme ile ilgili 'Bu bir genel görüşmeydi,sohbetti,temenniler iletildi'açıklamasında bulundu.

KILIÇDAROĞLU'NDAN BAŞKANA JET YANIT

Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın 'ben herkesi davet ettim,ama sanırım kendisinin randevusu vardı' açıklamasına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan jet yanıt geldi. Kılıçdaroğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada Meclis Başkanı'na tepki göstererek'Meclis Başkanı'na yalan söylemek yakışmıyor'dedi. CHP Meclis gruubu da konu ile ilgili yaptığı açıklamada. 'TBMM Başkanı'nın odasında yapılan toplantıya Sayın Genel Başkan'ın çağrıldığı bilgisi doğru değildir'denildi.

KAHRAMAN: AKSAKLIK YAŞANDI

Mecliste yapılan görüşmeye ilişkin en son Meclis Başkanı İsmail Kahraman'dan açıklama geldi. KahramanKılıçdaroğlu'nu aradı. Meclis Başkanı 'Ekiplerimiz arasında aksaklık yaşandı 'açıklamasını yaptı.