Ünlü sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Mali'nin kız kardeşi Yeşim Erbil, ünlü sunucunun solunumunun yeniden bozulduğunu belirterek kardeşinin solunum cihazına bağlandığını söyledi. Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu için, "İnşallah vücudu bu kadar ağır olaylara vücudu direnç gösterir." diyen Dr. Yeşim Erbil, paylaşımının altına 'beklemedeyiz' notunu düştü.

Evinde düşerek kaburgalarını kıran Mehmet Ali Erbil, hastaneye kaldırılarak ameliyata alınmıştı. Ameliyatın ardındadn yoğun bakımda tedavisi süren Erbil'in kırılan kaburgalarının akciğer zarını yırttığı öğrenilmişti.

Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Erbil, 26 ekimde uyandırılmıştı. Bu sırada 16 yıldır tedavi gördüğü kaçış sendromunun yol açtığı septik şok reaksiyonunun baş göstermesi üzerine Erbil, 2 Kasımda yeniden uyutularak tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edilmişti.

DOKTOR KARDEŞİ KÖTÜ HABERİ VERDİ

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında konuşan Dr. Yeşim Erbil, "Can sıkıcı haber veriyorum. Geçen hafta solunum cihazından ayrıldığı haberini vermiştik, bu haberi biraz bekleyip verdik sizlere çünkü yoğun bakımda sürpriz gelişmeler olabilir diye.

"SOLUNUM BOZULDU YENİDEN CİHAZA BAĞLANDI"

4 gün kendi solunumu ile kalabilmesi bizi çok sevindirmişti sizleri de tabi. Ancak dün akşam durum tamamen tersine döndü ve solunumu bozuldu ve cihaza bağlandı. Yine beklemedeyiz, inşallah bu kadar ağır olaylara vücudu direnç gösterir."

Fatih Sanat Merkezi’ne Orhan Gencebay’dan Tam Not Fatih Sanat Merkezi’ne Orhan Gencebay’dan Tam Not

mal