Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde önceki gün gerçekleşen yemin töreni çok konuşulacak olaylara sahne oldu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik, Devlet Bajçeli'nin geçişi sırasında ayağa kalkarak Bahçeli'nin elini öptü. Büyük tartışma yaratan görüntüler sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sessizliğini bozdu.

Çok sert açıklamalarla Behiç Çelik'i isim vermeden eleştiren Akşener,'Bizim ilkelerimize uyacak olanlar kalsınlar. Uymayacaklar derhal gitsinler' dedi.

Seçim sürecinde Bahçeli ile İYİ Parti yönetimi arasında yaşanan sert polemikleri anımsatan Akşener, 'Ben siyasi nezaketi iyi bilirim. Ancak bu yapılan siyasi nezaket değildir. Partimize; FETÖ'cü, ipsiz sapsız diyen ve hatta genel başkanın namusuna kadar laf edenlere böyle hürmet göstermek siyasi nezaket değildir." dedi.

"İYİ PARTİ'Yİ TERK ETSİN"

'Ben siyasi nezaketi iyi bilirim. Ancak bu yapılan siyasi nezaket değildir. Partimize; FETÖ'cü, ipsiz sapsız diyen ve hatta genel başkanın namusuna kadar laf edenlere böyle hürmet göstermek siyasi nezaket değildir.

Bizim ilkelerimize bağlı kalacak olanlara yanımızda yer alabilir. Uymayanlar derhal İYİ Parti'yi terk etsin'