Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Michael Skibbe son verdiği röportajında 2 yıl süresince sarı kırmızılılardan tek kuruş para alamadığını söyledi.

Borussia Dortmund U-19 takımının teknik direktörlüğünü yürüten Michael Skibbe, Alman basınına konuştu. İşte Skibbe'nin birbirinden çarpıcı o sözleri:

Dev derbi  Sonrası, Gözaltı Sayısı 12'ye Yükseldi! Dev derbi Sonrası, Gözaltı Sayısı 12'ye Yükseldi!

" Almanya'da altyapıya büyük bir para ve enerji harcanıyor. Türkiye'de ise arkadan gelen genç yetenek sayısı giderek azalıyor. Örneğin eski kulübüm Galatasaray, Paris Saint Germain'e karşı ilk 11'de tek bir Türk oyuncuya dahi yer vermemişti. Bu, son derece talihsiz bir durum. Zira kadro planlaması açısından geleceğe dair hiçbir stratejinin olmadığını gösteriyor. Türkiye'de hep günü kurtarmak önemli. Galatasaray'daki en istikrarlı oyuncu, çoktan 30 yaşını geçti.

Şayet bir yerde üç ay boyunca maaş alamıyorsanız kulübünüze dava açabilirsiniz. Ne yazık ki bu durum Türkiye'de çok yaygın. Hal böyle olunca sakin ve öngörülebilir bir ortamda çalışmak imkansız hale geliyor. Türkiye'de çalıştığım dönemde benim de maaşım sadece bir kez değil, pek çok kez geç ödendi. Zaten Eskişehirspor'dan ayrılmamın ve kulübe dava açmamın nedeni de bu. Galatasaray iki yıl boyunca birkaç yüz bin euroluk paramı ödemedi. Galatasaray yöneticileri bana sürekli 'Lütfen bizi mahkemeye verme. Paranı alacaksın.' diyordu."