Dillere destan olan doğum günü partisinde Arda Turan'ın Aslıhan Doğan'a evlilik teklifi yapmasından sonra çiftin ne zaman evleneceği merak konusu olmuş, ani evlilik kararının sebebi de merak edilmişti.

Arda Turan'ın Aslıhan Doğan'a yaptığı sürpriz evlilik teklifinin nedeni ortaya çıktı. Aslıhan Doğan'ın hamile olduğu ve çiftin 15 gün içinde evleneceği öğrenildi.

Zuhal Olcay'ın Gençlik Sırrı,  Zamansız Güzellik Zuhal Olcay'ın Gençlik Sırrı, Zamansız Güzellik

Bayrampaşa'ya yeni bir bebek geliyor. Yıldız futbolcu Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan'a tektaş yüzük hediye etmişti. Yakın arkadaşı olan Saffet Ulusoy'un doğum gününde 5 kıratlık tektaş yüzükle evlilik teklif eden Turan'ın ne zaman evleneceği merak konusu oldu.

Devre arasında Barcelona'dan Medipol Başakşehir'e transfer olan yıldız futbolcunun evlilik teklifinin altından bebek çıktı!

Medipol Başakşehir'e transfer olan Arda Turan, 5 yıl boyunca Başakşehir forması giyecek. Sadece yarım sezon için 2 milyon Euro ve bonus, gelecek sezon için ise 4 milyon Euro ve bonus kazanacak. Barcelona'ya ise kiralama bedeli ödenmeyecek. Bu transferin de bebekle ilgili olup olmadığı merak konusu olmuştu.

Arda Turan'la iki kez ayrılıp daha sonra barışan, üçüncü ayrılıkları sonrası da ise evlilik şartı koşan Aslıhan Doğan'ın hamile olduğu öğrenildi.

Sosyetik güzelin mutlu haberi vermesi üzerine çift, evlenme kararı aldığı öğrenildi. Doğum günü partisinde Arda Turan'ın evlilik teklifi yapmasından sonra çiftin ne zaman evleneceği merak konusu olmuş, ani evlilik kararının sebebi de merak edilmişti.

Genç çiftin haftaya Çırağan Sarayı'nda nişan ve kına yapıp bir sonraki hafta Marmaris'te dünya evine gireceği öğrenildi.