A Milli Futbol Takımı, yeni teknik direktörü Mircea Lucescu yönetiminde çıktığı ilk maçta sınıfta kaldı. Mutlak puan alması gereken mücadeleyi baştan sonra sönük bir futbolla tamamlayan kırmızı-beyazlı temsilcimiz, Ukrayna'nın etkili oyununa cevap veremeyince sahayan 2-0 mağlup ayrıldı.

Fatih Terim'in olaylı bir şekilde ayrlmasının ardından "sansasyonel" şekilde A Milli Takım'ın başına getirilen Rumen teknik adam Mircea Lucescu ise ilk resmi maçında sınıfta kaldı.

A Milliler'de Mehmet Topal, yine savunmanın ortasında görev alırken, orta alanda Emre Belözoğlu ve Ozan Tufan'ın performansları vasattı. Özellikle Ozan Tufan'ın orta alandaki etkisiz grafiği Millileri zora sokarken, orta sahamız ile defans hattı arasında boşluğu iyi değerlendiren Ukrayna Milli Takımı, dönen topları Türkiye'ye bırakmadı.

YARMOLENKO FARKINI ORTAYA KOYDU

Ev sahibi Ukrayna adına sahanın en etkili isimleri hiç şüphesin Yarmolenko ve Konoplyanka'ydı. Özellikle Konoplyanka, sahada ayak basmadık yer bırakmazken sağ tarafı iyi değerlendiren yıldız isim Şener'in savunduğu bölgeyi yol geçen hanına çevirdi.