Magazin dünyasının yakından tanıdığı isimlerden Mithat Can Özer'in oyuncu Alina Boz ile birlikte olduğu konuşuluyordu. Bir süredir birlikte olan ünlü çift, ilk kez yan yana görüntülendi. Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer kimdir, kaç yaşında ne iş yapıyor?

MİTHAT CAN ÖZER İLE ALİNA BOZ İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Önceki akşam bir mekanda görüntülenen Mithat Can Özer ile Alina Boz, mekan çıkışı bir partiye katıldı.

İkili, Armutlu'da bir mekanda baş başa yedi, ardından Göktürk'teki özel bir partiye katıldı. Çift, fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız oldu, ancak daha sonra yan yana poz verdi.

MİTHAT CAN ÖZER KİMDİR?

Mithat Can Özer, 8 Kasım 1981 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Annesi Sezen Aksu ve babası iş adamı Sinan Özer'dir. Bir süre Bilgi Üniversitesi'nde eğitim görmüştür. Annesi Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... albümünde söz ve müziği Mithat Can Özer'e ait "Tören" şarkısına da yer vermiştir. Yine ikili Yeni ve Yeni Kalanlar teklisinin aynı ismi taşıyan şarkısının söz ve müziği birlikte yazmıştır. Temmuz ayında çekimlerine başlanacak Şükrü Avşar ve Özcan Deniz'in yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Hande Doğandemir ve Şükrü Özyıldız'ın paylaştığı ''Her Şey Aşktan'' filminde rol alacak. Bu film, Mithat Can Özer'in ilk oyunculuk deneyimi olmuştur. 2016'nın ekim ayında 10 şarkıdan oluşan ilk albümü " Aşk Mevsimi"ni dinleyiciye sunmuştur.

ali_1

ALİNA BOZ KİMDİR KAÇ YAŞINDA NERELİDİR?

Alina Boz, 14 Haziran 1998'de Rusya'nın başkenti Moskova'da dünyaya geldi. Annesi Rus, babası ise Bulgaristan göçmeni bir Türk olan Alina Boz, ilkokula başlayana kadar Rusya'da kaldı. Ailesinin işleri nedeniyle Türkiye'ye dönen Alina Boz yedi yaşında İstanbul'a geldi. Özel Gökjet Havacılık Lisesi Kabin Hizmetleri Bölümünden mezun olmuştur. Mezuniyetin ardından Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünü kazanmıştır.

Fatih Sanat Merkezi’ne Orhan Gencebay’dan Tam Not Fatih Sanat Merkezi’ne Orhan Gencebay’dan Tam Not

Türkiye'ye dönüş kararı ile dans ve tiyatro eğitimi alan Alina Boz, küçük yaşına rağmen televizyon dünyasında boy göstermeye başladı. Alina Boz ilk olarak Cesur Hemşire isimli bir dizide rol alarak Canan karakterini canlandırdı.

2014 yılında başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya'nın yer aldığı Paramparça dizisinde Hazal karakterine hayat verdi. 2016 yılında ilk sinema filmi olan Kaçma Birader'de Zafer Algöz, Meek Baykal, Cihan Ercan, Nursel Köse, Necip Memilli gibi isimlerle birlikte oynadı.

Alina Boz Şimdilerde TRT 1'de yayınlanmakta olan Elimi Bırakma dizisnde Azra karakterine hayat vermektedir. Alina Boz, 1.73 metre boyunda, 50 kilo ve İkizler burcudur.