Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, MTV oranları ile ilgili olarak "inanıyorum ki kısa sürede nasıl bir düzenleme olacak bu açıklanacak.Hiçbir hükümet durup dururken vergileri artırmaz" dedi

"VERGİ REFORMU GELECEK YIL HAYATA GEÇER

"Mehmet Şimşek, "vergi reformunun gelecek yıl hayata geçecek, Tasarruf yapacağız demiyoruz. Cari harcamalar noktasında çok net şekilde cari harcamaları düşünüyoruz .

İkinci konu, araç, kiralama ve satın alma konusunda çok net bir tavır olacak. İstisnai haller hariç, izin verilmeyecek. Araç dediğiniz zaman binek araçları kastediyorum.

Bina konusu da öyle izin vermeyeceğiz. Biz kamu olarak üzerimize düşeni yapacağız. Şimşek, " Yatırımlar konusunda şunu yapacağız; bütün yatırımcı bakanlarımız gelecekler ve yatırım planlarımızı sunacaklar. Şu yatırımlar daha öncelikli yatırımda önceliklendirme önemli.

MTV VERGİ ZAMMI

Başbakan Yardımcıcı Mehmet Şimşek, MTV zammı hakkında açıklamlarda bulundu. Şimşek " İnaıyorum ki kısa süre içerisinde bu nasıl bir düzenleme olacak açıklanacak.Hükümet durup dururken vergileri artırmaz"dedi