Mucize Doktor 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mucize Doktor 2. bölüm ne zaman hangi kanalda? Mucize Doktor 2. bölüm fragmanı ilk sahne haberimizde.

Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal ve Reha Özcan'ın yer aldığı Mucize Doktor dizisinin ilk bölümünde Ali'nin üstün dehası herkesi şaşkına çevirirken onu istemeyen cerrah Ferman ilgi çeker.

Mucize Doktor 2. bölüm fragmanında; Ali'nin aniden ameliyata girmesi gerekmektedir. Peki bunda başarılı olabilecek midir? Mucize Doktor ilk bölümünde; Savant sendromlu deha Ali Vefa'nın en büyük hayali doktor olmaktan geçmektedir. Engeline ve karşılaştığı bütün önyargılara rağmen tıp fakültesini bitiren Ali, stajını tamamlamış ve geriye sadece ihtisas yapmak kalmıştır.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

5 kardeşine hem annelik hem babalık yapmaya çalışan Filiz, güne ödenmemiş fatura sürpriziyle başlar. Evin geçimi, faturalar derken işten işe koşturan Filiz'in en yakın arkadaşı Tülay'ın ısrarıyla komşularının kınasına gitmesi hayatında yeni bir sayfa açacaktır. O gece Filiz'in başına gelen kötü bir olay hayatına Barış'ın girmesine sebep olur. Bu olay sayesinde Barış ise bir süredir tekrar karşılaşmayı istediği kızın Filiz olduğunu öğrenir ve bu defa kızın hayatından geçip gitmesine izin vermez. Filiz'in hayatına dokunabilmek için elinden geleni yapmaya çalışsa da, Filiz'in kolay kolay buna izin vermeyeceği açıktır.

Eve destek olmak için ders veren Rahmet yeni öğrencisi Müjde'nin babasının hışmıyla karşılaşır ve kendini zor kurtarır. Kardeşi Hikmet ise yaşadığı imkansız aşkta şiirlerle teselli olmaya çalışmaktadır. Tüm yaptıklarına rağmen babasına kıyamayan Kiraz Filiz'e yardım etmeye çalışırken, Fikret ise tam tersine Filiz'in başına daha çok iş açar. Tek düşündüğü içmek olan Fikri içki parası bulabilmek için yaptığı sahtekarlıktan Barış'ın yardımlarıyla kurtulur. Üstelik Barış'ın Filiz'e yaptığı iyiliği paraya dönüştürmenin de yolunu bulacaktır.

MUCİZE DOKTOR 2. BÖLÜM NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

Mucize Doktor dizisi 2. bölümü ile 19 Eylül 2019 Perşembe akşamında saat 20.00'da FOX TV ekranlarında olacak.

MUCİZE DOKTOR 2. BÖLÜM FRAGMANI