Müge Anlı 2 Eylül 2019 Pazartesi gününde ATV'de başlıyor. Müge Anlı son dakika Ecrin Kurnaz bebek gelişmesi. Ecrin Kurnaz otopsi sonucu açıklandı mı? Ecrin bebeği kim öldürdü?

Müge Anlı'nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert, 2 Eylül Pazartesi günü saat 10..00'da ATV ekranlarında yeni sezona başlıyor. 2008'den bu yana Atv ekranlarının vazgeçilmezi haine gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen birbirinden ilginç faili meçhul kayıp ve cinayetlerin ardı arkası kesilmek bilmiyor.

Akıllara durgunluk veren olaylar içerisinde son olarak Türkiye'yi sarsan Ecrin bebek olayıyla ilgili son durumun ne olduğu merak ediliyor. Türkiye, Ecrin Kurnaz ismini atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında duydu. Vezirköprü'de kaybolan ve 22 gün boyunca Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından aranan Ecrin'in cesedi parçalanmış halde köye 1 km uzakta bulundu. Vatandaşların en çok merak ettiği soruların başında ise Minik Ecrin Kurnaz'ı kim öldürdü? sorusu oldu.

ECRİN BEBEĞİ KİM ÖLDÜRDÜ?

İnsan parçalarının gömülü değil yüzeye yayılmış halde bulunduğunu söyleyen Çakmak, "Bir hayvan müdahalesinin olduğu aşikar ve kemiklerde hayvan dişlerinin olduğu sabit. Hayvani müdahale ile mi başladı ilk süreç yoksa insan müdahalesi ile başlayıp sonradan hayvan bulup o şekilde mi müdahale etti onu yapılacak incelemeler sonunda tespit edeceğiz. Şuan cinsel istismar konusu en çok konuşulan konu. Bulduğumuz veriler ışığında şu an için cinsel istismara yönelik bir bulgumuz yok. İleriki aşamalarda böyle bir durum çıkarsa bununla ilgili değerlendirmeleri de yapacağız.