24 Haziran gecesi nerede olduğu konusuyla ilgili tartışmaların sürdüğü Muharrem İnce, aynı gece İsmail Küçükkaya'ya gönderdiği 'Adam kazandı' mesajı hakkında konuştu. İsmail Küçükkaya'ya sitem eden Muharrem İnce, "Ben gazeteci olsaydım " 'Tayyip Erdoğan kazandı' diye mesaj attı İnce" derdim." diye konuştu.

Hürriyet gazetesinden Ayşe Arman'a konuşan Muharrem İnce, kendisi etrafında oluşan seçmen desteğine teşekkür ederek önümüzdeki dönemde cumhurbaşkanlığı adaylığı iddiasını sürdüreceğini söyledi. Seçim sürecinde özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan ile arasında yaşanan polemiklere de değinen İnce, "Siyasette laf sokma, meydanlarda cebelleşme var. Ben de girdiğim polemiklerde yenilmiyorum. Bunu pek çok iletişim uzmanıyla konuştum. Hiçbir polemikten yenilerek çıkmadığımı söylediler. Apolet sökme dahil. Dedim ya generale, "Apoletini sökerim!" Benim ortalama bir dilim var. Bir profesörle bir çöpçünün kesişim kümesi vardır, işte ben o kesişim kümesine hitap ediyorum. Siyasette doğrusu da bu bence.

"YENİDEN CUMHURBAŞKANI ADAYIYIM"

Muharrem İnce'nin Ayşe Arman'a verdiği röportajda öne çıkan noktalar şöyle:

- Siyaset iddiadır. Evet, bazı yerlerde hata yaptık. En iyi yaptığımız iş, 'Herkesin Cumhurbaşkanı' sloganıydı. Rozeti çıkarıp Türk bayrağını takmaktı. 'Herkesin Cumhurbaşkanıyım' sloganına devam edeceğim. Göreceksiniz bunu başaracağım ben! Bunu burada bırakacak halim yok, iddiamın arkasındayım! Allah sağlığıma bir şey vermesin. Sağlığımda bir sıkıntı olmazsa, yeniden cumhurbaşkanı adayıyım.

- (İsmail Küçükkaya'ya yolladığı 'Adam kazandı' mesajı) Evet, hatalıyım. Ben gazeteci olsaydım " 'Tayyip Erdoğan kazandı' diye mesaj attı İnce" derdim. 'Adam' lafını kullanmazdım. Gazeteci gazeteci olsun bir itirazım yok ama insanlığımız da bir kenarda dursun!

— (CHP lideri Kemal) Kılıçdaroğlu'nun son açıklamalarını beğenmedim.

— En büyü hata, adaylığımın geç açıklanması.

Bayram ikramiyeleri, 2-5 Nisan'da hesaplara yatırılacak Bayram ikramiyeleri, 2-5 Nisan'da hesaplara yatırılacak