24 Haziran seçimleri öncesi gece mitinleri düzenleyeceği açıklayan Muharrem İnce, bunun en görkemlisini önceki gece Kadıköy'de gerçekleştirdi. Şaşkınbakkal'da gece yürüyüşüne başlayan Muharrem İnce, onbinlerce vatandaşla omuz omuz Göztepe Işıklar'a yürüdü. Kadıköylüler'in büyük ilgi gösterdiği miting saat 01.00 sıralarında başladığında coşku doruğa ulaştı.

Kadıköy'de konuşan Muharrem İnce, yine net mesajlar verdi. Seçmenin kendisine Cumhurbaşkanlığı'nı vereceğine inandığını belirten İnce, Birinci çıkamazsan siyaseti bırakacak mısın?" sorusuna cevap verdi. İnce, "Sana söz veriyorum bu seçimi kazanamazsam siyaseti bırakacağım ama bir şartım var. İstediğin bir televizyon programında benimle yayına çık" dedi.

VATANDAŞLARLA OMUZ OMUZA YÜRÜDÜ

Moskova'da Artan Can Kaybı, Terör Saldırısı Faciası Moskova'da Artan Can Kaybı, Terör Saldırısı Faciası

Muharrem İnce'nin Kadıköy mitingi son dönemin en kalabalık etkinliği oldu. Onbinlerce vatandaşla Şaşkınbakkal'da buluşan İnce, gece geç saate rağmen kendisini yalnız bırakmayan vatandaşlarla omuz omuza Göztepe Işıklar'daki miting alanına yürüdü. Yolda vatandaşlarla sohbet eden Muharrem İnce'nin yürüyüşüne vatandaşlar slogan atarak destek verdi.

'KADIKÖYLÜLER AYNISINI 24 HAZİRAN'DA YAPACAK'

Yürüyüşün ardından alanda halka hitap eden İnce, yoğun ilgi üzerine, Şu an caddenin ucunu göremiyorum. Akın akın geliyorlar. Siz Kadıköylüler hani büyük bir değişim başlattınız ya, aynısını 24 Haziran'da da yapacaksınız' dedi.

ERDOĞAN'IN 'BIRAKACAK MISIN?' ÇAĞRISINA ŞARTLI CEVAP

Erdoğan'ın 'Birinci çıkamazsan siyaseti bırakacak mısın?' sorusunu hatırlatan İnce, 'Erdoğan, bana birinci çıkamazsan siyaseti bırakacak mısın? diye sordu. Erdoğan, Recep Erdoğan sana sesleniyorum.İddialı insanları severim, seni de beğendim iddialısın. Sana söz veriyorum bu seçimi kazanamazsam siyaseti bırakacağım ama bir şartım var. İstediğin bir televizyon programında benimle yayına çık ondan sonra. Öyle beleş yok. Benimle televizyona çıkacaksın. Televizyonu, sunucuyu, saatini, gününü sen seç. Yanına 200 tane danışmanını al yetmedi prompterını al karşıma çık. Eğer bunu yaparsan söz veriyorum bırakacağım ve sözümün arkasındayım' dedi.