Yakışıklı oyuncu Kerem Bursin, Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Muhteşem İkili isimli diziyle setlere döndü. Muhteşem İkili de Mustafa Kerim Can (MKC) karakterini canlandıran Kerem Bursin hakkındaki detaylar merak ediliyor. Kerem Bursin nerelidir, kaç yaşında? Kerem Bursin'in boyu kaç cm?

MUHTEŞEM İKİLİ MKC KİMDİR?

Mustafa Kerim Can, MKC olarak tanınan, Avrupa Yakası Organize Şube'nin en iyi polisi. Zenginliği ile tanınıyor ama bu zenginliğinin nerden geldiğini kimse bilmiyor. Huysuzluğu ve söylenmesi ile ünlü, bir de gözü karardığında delice bir güce kavuşmasıyla. Şıklığına önem veren, bakımlı bir adam. Her şeyi de kendisi kadar ciddiye alıyor. Boşandığı eski karısı Yağmur'a hala aşık. Oğlu Mehmet Kaan Can'a çok bağlı.

bursin

KEREM BURSİN KİMDİR?

Kerem Bürsin (d. 4 Haziran 1987, İstanbul), Türk oyuncu

Hollywood-Türk yapımlarında İngilizce,Türkçe çift dille oyunculuk yapmaktadır.

Sürdürülebilir Moda Markası Oluşturmanın Temel Adımları ve İpuçları Sürdürülebilir Moda Markası Oluşturmanın Temel Adımları ve İpuçları

Bürsin Kanal D 'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizide aynı ismi paylaştığı "Kerem Sayer" ve son bölümlerde ortaya çıkan yüzü deforme ikizi "Güneş Sayer" rolleriyle tanınmıştır. Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırdı. Şeref Meselesi dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterini canlandırmıştır ve aynı karakterle "Ulan İstanbul" dizisinde konuk oyuncu olmuştur.Yapımcı Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol aldı.

Bürsin, İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai),Türkiye (Ankara,İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı. 1999'da 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşti.