Serkan Aslan'dan Ünlülerle Yeni Proje! Yakında... Serkan Aslan'dan Ünlülerle Yeni Proje! Yakında...

Öz yeğeni ile yaşadığı yasak aşk sonrasında savcılığa ifade vermeye giden Murat Başoğlu hakkındaki iddiaları tekrardan yalanladı. Teknede öpüştüğü kişinin yeğeni olmadığını söyleyen Murat Başoğlu, "Yabancı uyruklu bir kadındı" dedi.

Her hafta karakola imza atmaya gidecek olan Murat Başoğlu savcılıkta ilk ifadesini verdi. Murat Başoğlu teknedeki kişinin yeğeni değil yabancı uyruklu bir kadın olduğunu yineledi.

Başoğlu ifadesinde görüntülerdeki kadının plajda ayaküstü tanıştığı yabancı uyruklu bir kadın olduğunu iddia etti. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Başoğlu'na, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce yurt dışına çıkış yasağı da konulurken ünlü sunucunun Bodrum'daki Gündoğan Jandarma Karakolu'na her hafta giderek, hakkındaki adli kontrol tedbirleri kapsamında imza atacağı öğrenildi.

Başoğlu yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile basına yansıyan görüntüleri inkar ederken fotoğraflarda görülen ve birlikte olduğu kişinin yeğeni değil; o gün bulunduğu plajda ayaküstü tanıştığı, kimliğini bilmediği yabancı uyruklu bir kadın olduğunu ileri sürdü.