Sunucu ve model Murat Başoğlu, geçtiğimiz yaz öz yeğeni Burcu Başoğlu ile yaşadığı ensest ilişki nedeniyle uzun süre gündemde kalmıştı. Hakkında dava açılan ve yurt dışına çıkış yasağı getirilen Murat Başoğlu intihar mı etti? İşte Murat Başoğlu ve hakkında çıkan intihar iddialarının detayları...

Yeğeni Burcu Başoğlu ile yasak görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu'nun intihara teşebbüs ettiği iddia edilmişti. Hakkında çıkan haberleresosyal medya hesabından cevap veren Başoğlu,"Ne yazık, ne yazık! Yaklaşık bir yıldır yalan üzerine yalan yazanlar şimdi de intihar ettirdi" diyerek iddiaları yalanladı.

İNTİHAR HABERLERİNİ SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YALANLADI

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programda, yeğeni ile ilişki yaşadığı ortaya çıkan ünlü sunucu Murat Başoğlu'nun intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi.Bu haberler üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başoğlu "Ne yazık, ne yazık! Yaklaşık bir yıldır yalan üzerine yalan yazanlar şimdi de intihar ettirdi. Benim 14 yaşında bir oğlum olduğunu unutuyorsunuz" dedi.

"ÇIKAN HABERLERDEN SONRA İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNDÜM" DEMİŞTİ

Sürdürülebilir Moda Markası Oluşturmanın Temel Adımları ve İpuçları Sürdürülebilir Moda Markası Oluşturmanın Temel Adımları ve İpuçları

Ülke gündemine oturan fotoğrafların ardından röportaj veren Murat Başoğlu, "Karımı aldattım pişmanım ama o kadın yeğenim değil. Çıkan haberlerin ardından intihar etmeyi düşündüm." ifadelerini kullanmıştı. Murat Başoğlu, yaşananların ardından 14 yıllık eşi Hande Bermek'ten tek celsede boşanmıştı.

MURAT BAŞOĞLU KİMDİR?

Murat Başoğlu, 1968 yılında İzmir'de doğmuştur.17 yaşından itibaren Mankenlik yaparken, 10 yıl podyumlardan sonra ekranlara transfer olan ve 5 sene televizyonda da yaptığı başarılı işlerle adından söz ettirdi.

Murat Başoğlutelevizyonda ilk iş olarak 1996 yılında Şebnem Dönmez ile 'Sabah Şekerleri' proğramını sundu. 1997 yılında Şebnem Dönmez ile 'Görevimiz Tehlike' adlı yarışma programını sundu. 2012 yılında 'Bir milyon Canlı Para' adlı yarışma proğramını sundu.

Murat Başoğlu 2003 yılında televizyonculuğu bırakıp 'Biyer Reklam Ajansı'nı kurdu. Daha sonasarım ofisi de kurarak işlerini genişletti. Takkunya, Bobblehead ve Cartoonbox gibi markalar adı altında hediyelik eşya ve hayata keyif veren ürünler tasarlıyor.

1.83 boyunda, 73 kilo, 2008 yılından beri spor yapıyor ve vücut çalışıyor. Fit bir vücuda sahip olmak isteyen Murat Başoğlu, 2012 yılında Men's Health dergisine üstü çıplak resmi ile kapak oldu.

Murat Başoğlu 8 Haziran 2012'de Star TV'de yayınlanmaya başlayan 'Benzemez Kimse Sana' adlı yarışma proğramının 1. Sezonunun sunuculuğunu yaptı.