4 yıl önce kaybettiğimiz arabesk müziğin babası Müslüm Gürses'in hayatını konu alan bir film ile ölümünün 4. Yılında anılacak. Yaptığı şarkılarla ölümsüzleşen Arabesk Müziğin babası Müslüm Gürses, ölümünün 4. Yılında bu film ile bir kere daha ölümsüzleşecek.

Filmin Müslüm Gürses'in Şanlıurfa'daki doğumuyla başlaması ve çocukluğu, İstanbul'da ki yaşantısını dahil olmak üzere bütün hayatını kapsayacak bir film olması bekleniyor.

MÜSLÜM GÜRSES'İ KİM CANLANDIRACAK?

Müslüm Gürses'in hayatının canlandırılacağı bu filmde, Müslüm Gürses'i canlandıracak kişi de belli oldu. Usta sanatçı Müslüm Gürses'i, dizi ve film oyuncusu Timuçin Esen canlandıracak. Timuçin Esen dizi ve film oyunculuğunun dışında yaptığı müzikler ile de tanınıyor.

TİMUÇİN ESEN'İN MÜSLÜM GÜRSES MAKYAJINI KİM YAPACAK?

Timuçin Esen'in Müslüm Gürses'e benzetilmesi için özel bir makyaj taktiği kullanılacak. Tabi bu makyajı yapacak olan ekipte oldukça özel ve profesyonel.

Timuçin Esen'in Müslüm Gürses makyajını, Brad Pitt'in başrol olarak oynadığı "The Crious Case of Benjamin Button" filminde de görev alan Hollywood'un çok ünlü makyaj ekibiyle anlaşmaya varıldığı öğrenildi.

FİLM'İN YAZARI KİM?

En çok merak edilen konulardan birisi de bu filmin yazarı kim olduğu… Zargana ve Az gibi kitapların yazarı olan Hakan Günay, Müslüm Gürses'in hayatının yapıldığı filminde senaryosunu yazdı.

FİLM NE ZAMAN ÇIKACAK?

Timuçin Esen'in Müslüm Gürses'i canlandırdığı ve Müslüm Gürses'in hayatının anlatılacağı bu filmin çıkış tarihi henüz açıklanmadı.