Kansere karşı mücadelesi ile tanınan Neslican Tay, Rize'de son yolculuğuna uğurlandı. Tay daha önceden kesilen bacağının gömüldüğü yerde toprağa verildi.

Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören ve Twitter'da binlerce kullanıcının yardım kampanyası başlattığı Neslican Tay, önceki gün yaşam savaşını kaybetmişti. Cuma akşamı hayata gözlerini yuman 21 yaşındaki Neslican Tay'ın cenazesi Rize'de getirilmişti.

Üç kere yendiği kansere karşı verdiği mücadele ile tanınan 21 yaşındaki Neslican Tay, Rize'de son yolculuğuna gözyaşları içerisinde uğurlandı. Genç kızın cenazesi, merkez Sahil Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazıyla yine merkeze bağlı Pehlivan Mahallesi'nde kesilen bacağının gömüldüğü yerde toprağa verildi.

Moskova'daki Kanlı Saldırıda DEAŞ'ın İzleri Moskova'daki Kanlı Saldırıda DEAŞ'ın İzleri

Neslican Tay

Törene, Tay'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve çok sayıda seveni katıldı. Genç yaşta hayata veda eden Tay, "Hayatınızı sevin. Kendinizi sevin. Bedeninizi sevin. Ruhunuz başka bir bedende bulunmayacak. Saçlarınızı, boyunuzu, kilonuzu sevin. Benim için sol bacağınızı da sevin." ifadelerini kullanmıştı.