Nihat Doğan ve Ömür Varol, Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in kanalı olan Beyaz TV'de aynı programda ekran karşısına çıkıyorlardır. Daha önce bir programda Nihat Doğan ve Ömür Varol yumruk yumruğa kavga etmişti. Bu olay gündemi uzun süre meşgul etmişti.

Yaşanan bu yumruklu kavganın ardından Ömür Varol programdan ayrılmış, aynı kanalda başka bir programa başlamıştı.

Bir süredir aynı kanalda iki farklı programda ekran karşısına geçen Nihat Doğan ve Ömür Varol, Beyaz TV'nin otoparkında karşı karşıya geldiler.

Uzun süre sonra karşı karşıya gelen ikili, otoparkta bir kere daha birbirine girdi.

Medyaradar'ın haberine göre Beyaz TV otoparkında Nihat Doğan ile karşılaşan Ömür Varol, Nihat Doğan'la göz göze gelmiş. Bu duruma sinirlenen Nihat Doğan, Ömür Varol'a 'Ne bakıyorsun lan' diye bağırmış. Yaşanan tartışmanın ardından Nihat Doğan arabasında bulunan jopuna sarılmış ve Ömür Varol'a saldırmış.

Beyaz TV'nin otoparkında Nihat Doğan'ın, Ömür Varol'a jopla saldırdığını gören Beyaz TV çalışanları kavga müdahale ederek ikiliyi ayırmaya çalışmış.

Kavgayı ayıran Beyaz TV çalışanları, iki tarafı da sakinleştirmek için çok çaba harcasa da, Nihat Doğan sakinleşmemiş ve Ömür Varol'u çok ağır sözler söylemiş ve tehdit etmiş.

Beyaz TV çalışanları Ömür Varol'u aracına bindirerek olay yerinden uzaklaşmasını sağlamış. Ömür Varol'un otoparktan çıkmasından kısa bir süre sonra Nihat Doğan'da kendi aracına binerek, otoparktan çıkış yapmış.

Kavgayı öğrenen Beyaz TV'nin Sahibi Osman Gökçek, olayı kimin başlattığı ve kimin hatalı olduğunu anlamak için otoparkın güvenlik kamerası kayıtlarını istediği, olayı araştırdığı öğrenildi.