Şarkıya getirdiği cover yorumu ile oldukça beğenilenilen genç şarkıcının seslendirdiği parça dijital müzik kanallarında da yayınlandı. Bugüne kadar Zeki Müren'den Nesrin Sipahi'ye kadar birçok usta sanatçını yorumladığı unutulmaz Türk Sanat Müziği şarkısı, Nilipek'in yeni yorumu ile adeta yeniden hayat buldu. Şarkının remiksini ise rap dünyasının tanınmış isimlerinden Ağaçkakan yaptı.


5. BÖLÜMDE KARŞIMIZA ÇIKTI

Yalnızlık Antrenörleri, Yalnızlıkla Mücadelede Rehberlik Yalnızlık Antrenörleri, Yalnızlıkla Mücadelede Rehberlik


İlk kez, geçtiğimiz Cuma günü (13 Nisan) PuhuTV'de yayınlanan, senaryosunu Hakan Günday'ın yazdığı, yönetmenliğini Onur Saylak'ın üstlendiği 'Şahsiyet' adlı televizyon dizisinin 5. bölümünde karşımıza çıkan şarkıda, Nilipek.'i vokalin yanı sıra düzenlemede ve tuşlularda da görürken, sanatçıya gitarda Can Aydınoğlu, mix ve masteringde Umut Çetineşlik etti.


REMİKS AĞAÇKAKAN'DAN


Nilipek.'in resmi dijital kanallarından dinlenebilen ve indirilebilen şarkının remiks versiyonunu ise, geçtiğimiz yıl sonunda çıkardığı yeni albümü 'A Naşkvit' ile büyük ilgi gören, M4NM kolektifinin kurucularından ve roadside.picnic projesiyle de tanıdığımız yetenekli rap sanatçısı nam-ı diğer Ağaçkakan yaptı.