Sişli Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi'nde yapılan Perde, Ekran ve Mikrofon Oyuncuları Sendikası'nın (Oyuncular Sendikası) 3. Olağan Genel Kurulu sonucunda, oyuncular sendikasının yeni yönetimi belli oldu.

3 senede bir tekrarlanan Oyuncular Sendikası Olağan Genel Kurulu'nda, son seçimi Meltem Cumbul kazanmış ve Oyuncular Sendikası Başkanı olmuştu.

3. Olağan Genel Kurulda seçilen yeni yönetim de görevi 3 sene sürdürecek ve 2020 yılında 4. Olağan Genel Kurul'da yeni yönetim gelecek.

2014 Eylül ayından bu yana görevde olan yönetim kurulunun faaliyetlerini Başkan Meltem Cumbul, Genel Sekreter Tilbe Saran, yönetim kurulu üyesi Sercan Gidişoğlu ve hukuk danışmanı Sera Kadıgil delegelere aktardı. Daha sonra yönetim kurulu adına mali raporu Genel Mali Sekreteri Yiğit Özşener sundu.

Olağan Genel Kurulun birinci bölümünde Tüzük değişiklikleri tartışılarak karara bağlandıktan sonra öğleden sonra ikinci bölüm olan seçim bölümüne geçildi. Yapılan seçimle birlikte Oyuncular Sendikasını 2020 yılına kadar yönetecek olan yönetim kurulu belirlendi.

Yönetim Kuruluna; Demet Akbağ, Sercan Gidişoğlu, Sermet Yeşil, Evrim Alasya, Taner Rumeli, Tuba Erdem, Serdar Orçin, Eda Çatalçam ve Tuğrul Tülek seçildi.

Disiplin Kuruluna ise; Şevket Çoruh, Yasemin Şişli ve Ragıp Yavuz seçildi.

Denetleme Kurulu Üyeleri ise; Ali Rıza Kubilay, Alper Atak ve İbrahim Ozan Gözel oldu.

Yönetim Kurulu kendi arasında yaptığı seçim ile Demek Akbağ'ı Oyuncular Sendikası Başkanı yaptı. Böylelikle Meltem Cumbul, Oyuncular Sendikası Başkanlığı görevini Demet Akbağ'a devretmiş oldu.