Geçtiğimiz hafta kalkıştan kısa bir süre sonra kabin içerisindeki basıncın azalması sonucu hızlı bir şekilde irtifa kaybetmeye başlayan uçakta büyük bir panik yaşandı.

Yaşanan bu panik sırasında gelen evlilik teklifi oldukça şaşırttı.

Uçakta yolculuk edenlerin arasında tatil yapmak için Bali'ye giden İngiliz avukat Chris Jeanes ve Avustralyalı sevgilisi Casey Kinchella da vardı. Bali'de tatil sırasında Chris Jeanes, sevgilisi Casey Kinchella'ya sürpriz bir evlenme teklifinde bulunmayı planlıyordu.

Uçağın hızla irtifa kaybetmeye başladığı sırada uçakta oksijen maskeleri açıldı ve yolculardan oksijen maskelerini takmaları istendi. Oksijen maskelerinin takılmasının ardından, uçağın pilotu tarafından yapılan anonsta 'Çarpma için hazır olun' uyarısı yapılınca cebindeki yüzüğü çıkaran Chris Jeanes, sevgilisi Casey Kinchella'ya evlenme teklifinde bulundu.

Chris Jeanes sevgilisi Casey Kinchella'dan 'evet' cevabını aldı.

Uçakta bulunan diğer yolcular, bir yandan büyük bir panik yaşarken, diğer yandan da bir evlilik teklifine şahitlik etmiş oldu.

Daha sonra uçak düşmekten son anda kurtulurken, sorunsuz bir şekilde acil iniş yaptı.

Mürettabın bile çığlıklar attığı ve kimsenin sakin kalmayı başaramadığı o dakikalarda, yolcuların az sonra öleceklerini düşünerek ailelerine telefonlarından veda mesajları gönderdiği öğrenildi. Evlilik kararı alan çiftin, başka bir uçakla Bali'ye giderek romantik tatillerine ulaşabildiği belirtildi.