Geçtiğimiz haftalarda oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz, Filiz Aker tarafından Beşiktaş'taki bir otel odasında sırtından 4 kurşunlu vurularak öldürülmüştü ve bu cinayet günlerce gündemden düşmemişti.

Yıllar önce başlayan Çocuklar Duymasın dizisinde Vatan Şaşmaz ile birlikte rol alan kişilerden biri olan Pınar Altuğ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım üzerine tepkileri üzerine çekti.

Vatan Şaşmaz'ın en yakınlarından biri olan oyuncu Pınar Altuğ, instagram sayfasında mutlu bir anını paylaştı. Bu paylaşımının altına tepki mesajları gelmeye başladı.

Pınar Altuğ'un instagram takipçileri paylaşımın altına yazdığı yorumlar ile Pınar Altuğ'u Vatan Şaşmaz'ın çabuk unutmakla, Vatan Şaşmaz'ın ölümüne saygı göstermemekle suçladı.

Fotoğrafa bir başka takipçisi "Tırnaklar ojeli saçlar açık cenazeye geldi fotoğraf koysa ne olcaak" dedi.

Takipçisinin "Vatan'ın acısını ne çabuk unuttun" yorumuna Pınar Altuğ, şöyle cevap verdi: "Acı ve yas göstermelik bir şey değildir. Hayat devam eder ama arar ara kalbiniz sızlar" diye karşılık verdi.

Sosyal Medya sitesi İnstagram üzerinden gelen bu mesajlara oldukça sinirlenen Pınar Altuğ, bir açıklamada bulundu.

Açıklamayı instagram hesabı üzerinden yapan oyuncu Pınar Altuğ, açıklamasında; "Ben cenazeye namaz kılmaya değil arkadaşıma veda etmeye gittim, ne giydiğimin ne yaptığımın hesabını kimseye vermem,siz kim olarak bu yorumu yapabiliyosunuz onu anlayamadım.Beni sevmiyor,beğenmiyor olabilirsiniz saygı duyarım ama o zaman da sayfamda işiniz ne diye sorarım malum şahsi sayfam. Bu arada uzuntu gostermelik değildir kalpte yasanır!" dedi.