Nallıhan Köprüsü ve Kuş Cenneti Tüneli Açıldı Nallıhan Köprüsü ve Kuş Cenneti Tüneli Açıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rus lider Putin ile başkent Moskova'daki Kremlin Sarayında bir araya geldi.

RUSYA, ÖNCELİKLİ KONUMUZ

Erdoğan, " Bütün bakanlarımıza öncelikli verdiğim talimat 'Rusya'ya, ticari ilişkilerde mümkün olan her türlü kolaylığın gösterilmesi yönündedir" şeklinde konuştu.

KREMLİN SARAYINDA GÖRÜŞTÜLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin'in Kremlin Sarayı'nda bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleştirilen görüşme, 2 saat 15 dakika sürdü.

100 MİLYAR DOLARLIK HEDEF

Erdoğan," Rusya ile ikili ticaret hacminde hedefimiz 100 milyar dolara ulaşmak. Gelecek dönem için yeni hedeflere kilitleniyoruz" açıklamasında bulundu.

KALABALIK BİR HEYET MOSKOVA'DA

Baş başa görüşmeden sonra heyetler arası görüşmeye geçildi.

BEKLENTİLER YÜKSEK

İki heyet arasında Kremli Sarayında gerçekleştirilen görüşmeye, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Kültür ve Turizm Bakanı Mahmet Nuri Ersoy, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Tarım ve Orman bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, MİT Başkanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir de katıldı.