Cezmi Ersöz kimdir? Swinger ne demek? Sosyal medya Cezmi Ersöz'ün evli çiftlere swinger önerisiyle çalkalanıyor. Ünlü şair farklı ilişki türlerine insanların artık daha çok ilgi gösterdiğini belirterek, swinger'ın evliliği kurtarabileceğini söyledi.

ersoz1

Eğlence Dünyasının Yenilikleri, En İyi Film ve Dizi Tavsiyeleri Eğlence Dünyasının Yenilikleri, En İyi Film ve Dizi Tavsiyeleri
"GRUP İLİŞKİ YAŞADIM"
Kitabı hakkında soruları yanıtlayan Cezmi Ersöz, kitapta anlatılan farklı cinsel yönelimlerin kendisinin deneyimleri olup olmadığı sorusuna ' Evet! Hayal ettim dersem dürüst olamam. Grup sekse dahil oldum. Zaman zaman buna benzer deneyimlerim oldu. Yaşamasaydım zaten yazamazdım.' diye cevap verdi.
ersoz2
"TUTUCU BİR TOPLUMDA YAŞIYORUZ"
Hürriyet'ten Hakan Gence'nin sorularını yanıtlayan Cezmi Ersöz, kitabındaki hikayede çiftlerin eş değiştirmeleri soruları üzerine "Okuruma karşı çıplak olmayı seçtim. Tutucu bir toplumda yaşıyoruz. Yazdıklarımdan dolayı çok tepki alacağımı
biliyorum. Ama bu tutuculuğun arkasında insanların çok farklı şeyler yaşadığını da düşünüyorum." dedi.
ersoz3
"TÜRKİYE CİNSELLİKTE ÇAĞ ATLADI"
"Türklerin cinsellikle ilişkisini nasıl yorumluyorsunuz?" sorusuna Ersöz, "Türkiye insanı bu anlamda göründüğü gibi değil. Türkiye cinsellikte çağ atladı." diyerek cevap verdi. İşte, Cezmi Ersöz'ün açıklamalarının ardından sosyal medyadan gelen tepkiler.
ersoz5
ersoz6
ersoz7
CEZMİ ERSÖZ KİMDİR- SWİNGER NE DEMEK?
Türk yazar ve şair Cezmi Ersöz, 3 Eylül 1959 tarihinde dünyaya geldi.Kabataş Erkek Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi'nde Siyaset ve Kamu Yönetimi Bölümü'nü Cezmi Ersöz yazın dünyasına yayımlanan şiir ve eleştirileriyle girdi. Reklam yazarlığı ve gazetecilik yaptı. Cumhuriyet, Güneş, Özgür Gündem, Aydınlık gibi günlük gazetelerde yazıları ve röportajları yayımlandı. Ardından haftalık 'Deli' dergisinde yazdı. Halen 'Leman' dergisinin yazarları arasında yer almış bir takım sorunlar nedeniyle ayrılmıştır. Şu an 'Deve' ve 'Islık' dergilerindede yazmaktadır. İnsan-dünya ilişkisini, duygular ve olaylar karşılaştırması yaparak anlattığı çoğu eserinde hayatı sorgular. Gündelik zorunluluklardan, en temel ihtiyaçlardan ve insanın vazgeçemediği tutkularından bahseder. Eserlerinde yoğun bir melankoli ve karamsarlık fark edilir. İnsanın iç yolculuğunu melankolik bir dille anlatan bir yazardır.
SWİNGER: İngilizce bir kelime olan swinger, eş değiştirme olarak çevrilebilir.