Samsung 360 round kamera bilgileri


Teknoloji konusunda en yeni buluşları ortaya koyan Samsun firması kamera konusunda da çığır açacak bir yeniliğe imza attı ve Samsung 360 round kamerayı üretmeyi başardı. İsminden de anlaşılabileceği gibi Samsung 360 round kamera 360 derece dönerek resim ve video çekebilme özelliğine sahip.

Tam tamına 17 farklı sensörü bulunan Samsung round kamera 4 k çözünürlüğünde videolar çekebiliyor ve 4 k özelliğini kullanarak canlı yayın bile yapılabiliyor. 17 farklı sensörün ilki dikey olarak konumlandırılmış ve geri kalan 16 adet sensör ise yan taraflara yatay olarak konulmuştur. Bu şekilde her açıdan resim ve video çekme özelliğine sahip olmuştur.

Yuvarlak bir UFO görünümüne sahip olan Samsung 360 round kamera çok sağlam bir yapıya sahip. Sağlam bir yapıya sahip olmasının yanında en önemli özelliklerinden biri de bu kameranın suya karşı dayanıklı olmasıdır. Suya karşı dayanıklı olduğu için yağmurlu havalarda da rahatlıkla resim ve video çekebilme özelliğine sahiptir. Toza karşıda dayanıklı olan kamera ile rüzgarlı bir havada bile net fotoğraflar çekebilirsiniz. Harici olarak bu kameraya mikrofon da takılabiliyor.

360 round kameranın aktarım işlemleri için LAN portu bulunmaktadır. Ayrıca bağlantı için usb çıkışları da mevcuttur. Hafıza ve depolama için micro sd kartlarda takılabilir. Takılan bu micro sd karta resim ve video kaydı da yapılabilmektedir.

Samsung 360 round kamera fiyatı

Samsung 360 round fiyatı Samsung şirketi tarafından resmi olarak açıklanmadı. Samsung round 360 kamera fiyatları konusunda çeşitli söylentiler yapılmakta ama edinilen bilgiler doğrultusunda kameranın fiyatı 10 bin dolar civarında olacaktır.

Fiyatının bu denli pahalı olmasına karşın önemli özellikleri ve güçlü video çekimi ile yüksek bir satış oranı yakalaması beklenmektedir.