Şarkıcı Sıla, oyuncu Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu. Bir süre önce barışan sevilen şarkıcı, Ahmet Kural'ın kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla savcılığa giderek şikayetçi oldu. Mahkeme Ahmet Kural hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı aldı.

silaaa

"HAK ARAMA ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ KULLANDIK"

Epözdemir, "6284 sayılı kanun (Ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesine dair kanun) 5. Maddesi uyarınca şiddet, fiziki şiddet nedeniyle hak arama özgürlüğümüzü kullandık. Akabinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayetçi olduk. Başsavcılık makamı da bugün Sıla Hanımın ifadesine başvurdu müşteki sıfatıyla. Evde yaşanan bir darp, cebir, psikolojik şiddet, hakaret ve tehdit eksenli bir soruşturmamız oldu. Hak arama özgürlüğümüzü kullandık, hukuk devletinin gereği olarak. Artık bundan sonra top yargıda, yargı bir karar verecek" dedi.

9 AYLIK AYRILIĞIN ARDINDAN YENİDEN BARIŞMIŞLARDI

Sözcü'den Ümit Türk'ün haberine göre, Şarkıcı Sıla Gençoğlu, bir süre önce yeniden barışarak ilişkiye başladığı oyuncu Ahmet Kural tarafından darp edildiği gerekçesiyle savcılığa şikayette bulundu. Avukatıyla birlikte adliyeye gelen ünlü şarkıcı, aile mahkemesine de başvurarak, Ahmet kural hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

DARP, CEBİR VE PSİKOLOJİK ŞİDDET

Adliye önünde basın mensuplarına açıklama yapan Sıla, 'İfade vermeye geldim. Ahmet Kural'dan şikayetçiyim' dedi. Sıla'nın avukatı Av. Dr. Rezan Epözdemir ise evde yaşanan bir darp, cebir, psikolojik şiddet, hakaret ve tehdit olayının yaşandığını belirterek, dün itibarıyla koruma kararı çıkardıklarını, savcılığın da Sıla'nın ifadesine başvurduğunu söyledi.