Sevgilisi Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği iddia edilen oyuncu Ahmet Kural, savcılık tarafından ifadeye çağrıldı. Başarılı oyuncu önceki gün yaptığı açıklamasında darp iddialarını yalanlarken, olayın detaylarını savcıyla paylaşacağını açıklamıştı.

ZORLA GETİRİLEBİLİR

Sıla'nın şikayeti üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu'nca Ahmet Kural'ın ifadesinin alınması üzerine çağrı kağıdı gönderildiği öğrenildi. Kural ifade vermeye gelmezse, hakkında polis zoruyla getirme kararı çıkabilir. Kural'ın önümüzdeki günler içinde ifade vermek üzere savcılığa gelmesi bekleniyor. Sıla, avukatı Rezan Epözdemir ile birlikte dün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek Ahmet Kural'dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. Sıla, Ahmet Kural hakkında üç ay uzaklaştırma kararı da aldırmıştı.

AHMET KURAL İDDİALARI REDDETTİ

Sıla'nın sosyal medyayı sallayan iddialarının ardından sessizliğini boğan Ahmet Kural, iddiaları yalanlarken hukuki yollara başvuracağını açıklamıştı. İşte Ahmet Kural'ın Sıla'yı darp ettiği iddialarına yanıtı.

"HİÇ BİRİNİ KABUL ETMİYORUM"

Hakkındaki iddiaları reddeden Kural, "Öncelikle böyle çirkin iddialarla karşınızda olduğum için çok üzgünüm. Bu çirkin iddiaların hiç birini kabul etmiyorum.28 Ekim günü Sıla ve ailem yemek yedik. Güle oynaya evimize geldik. Ayrıntıları savcıya vereceğim ifadede öğreneceğimiz üzere aramızda karşılıklı itişme oldu. Bu esnada sadece kolunu tutum. Onun dışında hiç bir iddiayı kabul etmiyorum. Bununla ilgili hukuki yollara başvuracağım. Çok üzgünüm, çok" ifadelerini kullandı.