Zeytin Dalı harekatında teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıda ağır yaralanan Uzman Çavuş Mutlu Can Meşeci şehit oldu.

Zeytin Dalı Harekatı'nda bir üs bölgesinde 11 Ekim tarihinde PKK/YPG'li teröristlerce yapılan havan saldırısında yaralanan Uzman Çavuş Mutlu Can Meşeci (23), tedavi gördüğü Gaziantep'teki hastanede bu sabaha karşı şehit oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye ve Güçlü Ordu Vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye ve Güçlü Ordu Vurgusu

Zeytin Dalı Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesine PKK/YPG'li teröristlerce düzenlenen havan saldırısında yaralanan Uzman Onbaşı Mutlu Can Meşeci, tedavi gördüğü Gaziantep Devlet Hastanesi'nde 10 gün sonra şehit oldu. Şehit Uzman Onbaşı Meşeci'nin acı haberi Samsun'un Bafra ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yaşayan ailesine ulaştı. Bekar olan şehit Uzman Onbaşı Meşeci'nin baba evine Türk bayrağı asıldı.

Baba evine gelen Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fatih Özer ile İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan'ı şehidin dedesi İbrahim Şener asker selamı vererek, karşıladı.

Bir ağabeyi bulunan Meşeci'nin yaralanmadan 2 gün önce doğum günü olduğu öğrenildi. Şehit annesi Fadime ve şehit babası Mevlüt Meşeci'nin Gaziantep'te bulunduğu bildirildi. Öte yandan Şehit Uzman Onbaşı Meşeci'nin geçen 23 Ağustos'da Bafra'ya gelişi sırasında gittiği bir pide salonuna bıraktığı 'Bir gün şehit olursam cennete pide yollar mısın Bahtiyar abim' yazan notu ise sosyal medyada paylaşıldı.