Trabzon'un Maçka ilçesinde terör örgütü ile Türk Silahlı Kuvvetleri askerleri arasında yaşanan çatışma sonucunda 15 yaşındaki Eren Bülbül şehit olmuştu.

15 yaşındaki Eren Bülbül'ün şehit olduğu haberi tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Günlerce gündemden düşmeyen şehidimiz Eren Bülbül'e büyük bir saygısızlık yapıldı.

Eren Bülbül için Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehir Merkezleri ve ilçelere asılması için bilbord ve raketler yaptırıldı.

Bu bilbord ve raketlerde Türk Bayrağının üzerinde Eren Bülbül'ün fotoğrafı ve 'Kalbimizde yaşayacaksın, iyi ki varsın Eren' yazısı yer alıyordu.

Bu bilbord ve raketler Trabzon halkı tarafından çok olumlu bir şekilde karşılandı ve büyük beğeni topladı.

Moskova'da Dehşet Verici Saldırı Moskova'da Dehşet Verici Saldırı

Bayram öncesi kaldırılması planlanan bu bilbord ve raketlerin, yoğun ilgi sebebiyle Bayram sonuna kadar kaldırılmamasına karar verildi.

Hainler rahat durmadılar

Bilbord birilerini çok kızdırmış olacak ki, bazı hain veya hainler bilbordlara saldırarak, bilbordların camlarını kırdılar.

Kimliği belirlenemeyen bu kişi veya kişiler, bilbordların camlarını kırarak şehitimiz Eren Bülbül'ü çok büyük ayıp etmiş oldular.

Polis bu saygısızlığı yapanlar hakkında soruşturma başlatabilmek için incele başlattı. Polisin konuyla ilgili incelemeleri devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi söz konusu saldırıyı yapan ya da yapanlarla ilgili şikayette bulundu.

Bu saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin en kısa sürede yakalanıp, gerekli hukuki işlemlerin başlatılması bekleniyor.

Saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanıp, yakalanamayacağını ileriki günlerde hep birlikte göreceğiz.