FOX TV ekranlarında yayınlanan Kadın dizisi oyuncularından Seray Kaya, babasını kaybetti. Kadın dizisinde Şirin karakterini canlandıran güzel oyuncu Kaya, babasının ölümünün ardından gönderdiği mesajında duygu dolu anlar yaşandı.

Sürdürülebilir Moda Markası Oluşturmanın Temel Adımları ve İpuçları Sürdürülebilir Moda Markası Oluşturmanın Temel Adımları ve İpuçları

Kadın dizisinin başrol oyuncularından Seray Kaya, babasını kaybetmesinin üzüntüsünü takipçileri ve hayranları ile paylaştı. Geçirdiği kalp krizi sonrasında babasını kaybeden Kaya, kendisini toprağa verdikten sonra yaşadığı acı dolu anları sosyal medyadan gönderdiği mesajında duydu dolu sözlerle anlattı.

Duygu Dolu Paylaşım

Seray Kaya, "Babam benim. Onun için söyleyecek o kadar çok güzel şey var ki. Ben de tam olarak babamın kızıyım diyebilirim. Büyüdükçe ona daha çok benzemenin gururunu yaşıyorum. Her zaman babam gibi merhametli ve bir o kadar da saygılı kalacağım. Ben hayatımın en zor anlarında hep gücümü babamdan aldım. Belki o şimdi aramızda değil ama bize varlığı yeter de artar bile. Seninle kavuşacağım gün için sabırsız olacağım. Seni çok seviyorum. Beni babamın vefatında yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürler ediyorum. Allah herkesten razı olsun. Çok sağ olun." mesajını gönderdi.