Yasak Elma dizisinde birlikte rol alan Sevda Erginci ile yakışıklı oyunuc Onur Tuna'nın sosyal medya paylaşımı büyük ilgi gördü. Rol arkadaşı Onur Tuna ile yan yana fotoğraf paylaşan güzel oyuncu Sevda Erginci, "uzun mesafeli ilişki" notunu düştü.

sevda

Televizyon ekranlarının en uzun boylu erkek oyuncularından Onur Tuna'nın boyu 1,95 cm partneri Sevda Erginci'nin boyu ise 1,65 cm. Peki Sevda Erginci kimdir kaç yaşında? Sevda Erginci hakkında merak edilenler..

SEVDA ERGİNCİ KİMDİR KAÇ YAŞINDADIR? SEVDA ERGİNCİ BOYU

Sevda Erginci, Yasak Elma'daki performansıyla adından söz ettiriyor. Sempatik oyuncu son dönemde yıldızını en çok parlatan isimlerden. Yasak Elma'da Zeynep Yılmaz karakterini canlandıran Seva Erginci, rol arkadaşı Onur Tuna ile sosyal medyada en çok yakıştırılan çift. Peki Sevda Erginci kimdir?

Sevda Erginci, 3 Ekim 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Okul tiyatrosunda yer alan Erginci, bir dönem piyano eğitimi almıştır. 3 yıl Flamenko yapmış olan Sevda Erginci'nin ilk dönemlerde hayali balerin olmak olsa da, sonrasında bu fikri değişmiş ve tiyatroya yönelmiştir. Yıldız Kenter'in öğrencisi olan genç oyuncu, bir süre sonra Ozan Güven tarafından keşfedilmiş ve Koyu Kırmızı dizisinde boy göstermiştir.

İlk sinema filmini ise Türkan Şoray'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Uzaklarda Arama filmi ile çeken Sevda Erginci, Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle kariyerine devam etmiş ve son olarak Yasak Elma dizisinde boy göstermeye başlamıştır.

Sevda Erginci 1,65 boyundadır.